Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi
14.3.2020 11:03 Uutisointi / Pääsivusto

Seuran hallitus, Sipoona areenan hallitus ja työntekijät tekevät sunnuntai iltana päätöksen jatkosta

Seura tiedotti jäsenistöä torstain iltana että torstai sekä perjantai harjoitukset pidetään tällä viikolla normaalisti.

Seura pysäytti salibandykoulut, salibandykerhot ja seniorijumpat välittömästi. Sunnuntai (15.3.) iltana seuran hallitus, Sipoon areenan hallitus ja työntekijät istuvat alas ja tekevät päätöksen jatkosta. Jäseniä tiedotetaan lisää heti sunnuntai iltana, kokouksen jälkeen.


Salibandyliiton uutisen sarjojen pysähtymisestä voit lukea alta. Salibandyliitto tiedotti sivuillaan myös Tilannekatsauksen koronavirustilanteen tämän hetken vaikutuksista Salibandyliiton toiminnassa. Uutiseen pääset täältä: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/tilannekatsaus-koronavirustilanteen-taman-hetken-vaikutuksista-salibandyliiton-toiminnassa/Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat