Kenttien tiedot kaudella 2023-2024:

Audicenter-kenttä:

  • Kunnostettu vanha puoli (pukukopit ja katsomot laajennettu)
  • Täysimittainen (20mx40m) Taraflex-pintainen pelialusta.
  • Katsomo-istumapaikkoja yhteensä nyt noin 350.


Aktia-kenttä:
  • Uudenpuolen harjoituskenttä
  • Pelialustana Taraflex-matto ja mitat 18m x 38m


Miccis-kenttä:
  • Jumppa-alue ja minikenttä pienpeleille ja seuran pienempien käyttöön
  • Taraflex-alusta (puukuviollinen), jonka mitat 15m x 22m


Sipoon Areena Oy eli markkinointinimeä kantava Ingman Areena on vuosien saatossa muuttunut paljon, useita kertoja on sipoolaisen urheiluseuran talkoovoima näyttänyt terävät kyntensä ja muutosta on tapahtunut urheiluseuramme kasvun myötä. Vuonna 2000, kun Areena avattiin, joukkueita oli vain viisi kappaletta, nyt joukkueita on ÅIF:ssä yhteensä 16.

Ulkoalueiden maisemointi ja uusien parkkialueiden rakentaminen alkoi syksyllä 2014 ja Areenan laajennusprojekti saatiin käyttökuntoon syksyllä 2015. Areenan laajennuksen yhteydessä tehtiin toinen iso harjoituskenttä (Aktia-kenttä), pienempi harjoituskenttä (Miccis-kenttä) ja isommat pukuhuonetilat. Vanha puoli on nykyisin edustus- ja kilpapelikenttä (Audicenter-kenttä), jossa on n. 350 katsomopaikkaa. Kaikilla kenttien lattiamateriaali on Taraflex-matto.

Laajennusprojekti on vielä kesken. Hallin julkisivua ja ulkonäköä tullaan kohentaa rakennusluvan määritteiden mukaiseksi. Halli saa uuden värin, kovetettua ulkoseinää.. Kesällä 2021 Ingman areenalla tehtiin suihkutilojen remontointi kun Sipoon areena sai hankkeeseen tukea Aktia-säätiöltä.

Ingman Areena on ÅIF Ry:n ja yhden henkilökohtaisen osa-osakkaan omistama salibandyhalli, joka on rakennettu aikoinaan talkoilla Söderkullaan. Käyttöaste hallilla on laajennuksen jälkeenkin n. 100% ja ilta- sekä viikonloput täysin puhtaasti salibandyn ja ÅIF:n käytössä, lukuun ottamatta muutaman sunnuntaista SSBL:n varausta. Päivisin hallia käyttää lähi koulut.
Kesän 2009 aikana Sipoon Areenalle saatiin rakennettua alusta asti suunnitteilla ollut yläkerta pukuhuoneiden päälle, jonka yhteyteen sijoitettiin myös ÅIF Ry:n toimisto. Seuraavana vuonna teimme lämmöneristysremontin ja näin halli on kehittynyt aina muutamien vuosien välein alkuperäisestä vuoden 2000 alkutilasta. Yläkerran kahvion yhteyteen on tehty VIP-alueja ja uutena olemme juuri saaneet kauden 2023-2024 aikana saunatilat jäseniemme käyttöön.

Kahvioon on mukava tulla seuraamaan ÅIF:n junioreiden sekä aikuisten otteluita sekä tulla tukemaan ÅIF:n juniorityötä. Kahviossa on myös TV.

Sipoon Areena Oy Yhteystiedot:
Hallin käyntiosoite: Uusi Porvoontie 1210, 01150 SÖDERKULLA
Laskutusosoite: Uusi Porvoontie 1210, 01150 SÖDERKULLA
Puh: 050-5941951
Email: areena@adalensif.com