ÅIF on Sipoossa toimiva kaksikielinen salibandyseura. Seuran jäsenmäärä on noin 500 ja siinä toimii 18 eri salibandyjoukkuetta, 1 sulkapalloryhmä sekä 3 salibandykerhoa. Iltapäivisin järjestämme myös salibandykouluja.


Seuran päätavoitteena on historiansa alusta lähtien ollut nuorten kiinnostuksen herättäminen liikuntaa kohtaan ja iloa mitä sen myötä tulee sekä kehittää mukavassa ilmapiirissä lapsia, nuoria ja aikuisia lajissa.


Tarjoamme nuorille salibandyn harrastajille puitteet kehittyä lajin parissa ja toimia kasvattajaseurana nuorille pelaajillemme mutta myös tarjota kilpatoimintaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme jotta nuorilla olisi seuran sisällä luonteva polku siirtyä aikuisten sarjoihin.
Toiminnassa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia vanhempia ja muita aikuisia sekä nuoria, joiden työpanoksen takia toiminta on mahdollista. 
 
Täyttämällä alla olevan lomakkeen liityt seuran viralliseksi kannatusjäseneksi, jonka myötä mahdollistat toiminnan jatkumisen ja kehittämisen myös jatkossa. 

Kannatusjäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 55 €. Lähetämme sinulle laskun kun olet täyttänyt lomakkeen.  

Kaudella 2023-2024 Åif järjestää seuraavat salibandykerhot: 

Salibandy kerho 2018-syntyneille pojille ja 2017-2018-syntyneet tytöt tiistaisin klo 17-18.00 Ingman areenalla.

Perhesähly 2018-2020 syntyneille tytöille ja pojille perjantaisin klo 17.30-18.30 Ingman areenalla.

 

Ilmoittautuminen on nyt auki! 

ÅIF järjestää kaudella 2022-2023 salibandykoulun perjantaisin Kyrkobyn koululla klo 13-13.45 sekä Leppätien koululla klo 14.15-15.00. 

ÅIF ordnar under säsongen 2022-2023 innebandyskola på fredagar i Kyrkoby skola klo 13-13.45 och Leppätie skola klo 14.15-15.00. 

ÅIF tukee kausimaksujen/salibandyvarusteiden osalta niitä perheitä ja harrastajia, joilla toiminnassa mukana oleminen koetaan haasteelliseksi taloudellisista syistä. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hallitus käsittelee hakemukset heti haku ajan jälkeen. 

Kuka voi hakea ÅIF- stipendiä:
– ÅIF- stipendiä voi hakea yksittäinen junioripelaaja tai juniorijoukkue.

Millä perusteella voin / voimme hakea ÅIF – stipendiä:
– Stipendiä voi hakea erilaisiin tapahtumiin jossa yksittäinen pelaaja/joukkue on edustamassa seuraa esimerkiksi maajoukkuetie FBA.

Miten stipendiä haetaan:
– Hakemuksessa tulee käydä ilmi seuraavat asiat:
• Haetaanko yksittäiselle pelaajalle tai koko joukkueelle
• Pelaajan nimi / Pelaajien nimet
• Perusteet stipendin myöntämiseksi
• Yhteyshenkilön nimi, numero, sähköpostiosoite sekä joukkue
– Hakemuksen liitteet: kustannusarvio ja / tai lasku maksetusta osallistumisesta tapahtumaan (toimitetaan Kialle sähköpostilla kia.lehmusvuori@adalensif.com).
– Stipendi myönnetään / maksetaan tositetta vastaan.
– Hallitus käsittelee hakemuksen / antaa päätöksen.

ÅIF- Stipendi:
– Stipendin suuruus määritellään tapauskohtaisesti (kuitenkin enintään 500€ kertakorvaus).
– Stipendihakemukset käsitellään mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään aina seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. 

 Lomake sulkeutuu 29.05.2024 23.59

Åif järjestää salibandyleirin 10-14.6.2024, 2017-2014-syntyneille lapsille.

 
Viikkoa ennen leirin alkua ilmoittautuminen on sitova. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen sen jälkeen, laskutamme osallistumismaksun. Osallistujalla on oltava tapaturma vakuutus mikä kattaa urheiluvammat.