Rahastonhoitajat/Kassör

Toimihenkilö opas

Toimihenkilöiden opas 2020-2021.pdf


Matkalasku pohja

Henkilö jolle maksetaan esim. km korvausta, täyttää alla olevan matkalasku pohjan. Henkilö lähettää sen rahastonhoitajalle joka tarkistaa lomakkeen ja lähettää sen eteenpäin seuralle. Nämä tiedot lähetetään myös eteenpäin verottajalle.
Pohjaan ei kirjata henkilötunnusta mutta jos kyseiselle henkilölle ei aikaisemmin olla maksettu palkkaa tai km korvauksia, tulee henkilötunnus antaa seuralle. Henkilötunnuksen voi antaa esim. soittamassa toiminnanjohtajalle. Henkilötunnuksia ei ole hyvä lähettää esim. sähköpostitse.
Personen som kommer att få t.ex. kn ersättninge, fyller i blanketten. Blanketten skickas sedan till kassören som kollar den igenom. Efter det skickar kassören blanketten till föreningen och får tillbaka en räkning som kassören sedan betalar. Dessa meddelas vidare till skattebyrån. Personsignum skrivs inte på blanketten. Ifall vi inte tidigare har betalat lön eller t.ex. km ersättning åt personen, behöver vi personsignummet. Denna kan man ge genom att t.ex. ringa verksamhetsledaren.

ÅIF matkalasku 2021.xls


Budjetti pohja

Joukkueen budjetti.xlsx


Kirjanpito + tulotaulukko

Kirjanpito-ohje.pdf

Tulostaulukko ohje .pdf

Tuostaulukko 20-21.xlsx


iZettle laite ja ohje:

izettle ohje .pdf   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Toukokuu   »
Kategoriat