ÅIF C2 -pojat aloittavat valmistautumisen kauteen 2021-2022, liity joukkueeseemme
16.4.2021 10:21 Uutisointi / D1-pojat (2007)

Tule mukaan ÅIF C2 -poikien joukkueeseen 2021-2022

ÅIF C2 -pojat aloittavat valmistautumisen kauteen 2021-2022. Kulunut kausi on ollut hyvin rikkonainen, mutta nyt suunnataan ajatukset jo ensi kauteen.

Joukkue koostuu nykyisistä 07- ja 08-ikäluokista, jotka yhdistetään ensi kaudelle yhdeksi C2 -joukkueeksi.

Tavoitteena on harjoitella monipuolisesti ja tarjota nuorille pelaajille laadukas kehitysympäristö, jossa pelaajat pystyvät kehittymään sekä yksilöinä että joukkueena. Joukkue osallistuu kahdella peliryhmällä sekä haastajatason että kilpatason alueellisiin sarjoihin kaudella 2021-2022.

Laadukkaan toiminnan takaavat osaava valmennus ja taustatiimi sekä seuran tarjoamat mahdollisuudet yksilölliseen harjoitteluun ja lisäpeleihin vanhemmissa ikäluokissa pelaajapolun muodossa. Tulevaisuutta ajatellen seurassa löytyy hyvät mahdollisuudet edetä kilpapuolella B ja A-junioreiden kautta aina miehiin asti.

Joukkue harjoittelee sekä Söderkullassa Ingman Areenalla erinomaisissa harjoitusolosuhteissa, vierestä löytyy myös urheilukenttä ja hyvät maastopolut sekä Sipoon Nikkilän monitoimihallilla. Mukaan mahtuu uusia pelaajia kaikille pelipaikoille. Jos haluat pelata ja harjoitella tavoitteellisesti ja olet motivoitunut tekemään töitä kehityksen eteen, kuulemme mielellämme lisää sinusta. Jos taas haluat harrastaa ilman suurempia tavoitteita, löytyy peliryhmä myös sinulle.

Mikäli olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä!

Pidämme toukokuussa tilanteen niin salliessa avoimia harjoituksia Ingman areenalla.

Päävalmentaja: Peter Nortamo (peter.nortamo@oiv.fi, +358 40 586 9850)


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Toukokuu   »
Kategoriat