Åif:n naisten edustuksen valmennus kaudelle 2021-2022
15.3.2021 14:58 Uutisointi / Naiset edustus

Valmennus 2021-2022

Åif:n naiset lähtevät tulevaan kauteen uudella kolmen henkilön valmennustiimillä. Päävalmentajana toimii Jussi ”Jupu” Heikkinen apunaan Jari ”Jabba” Nissinen ja Juha Romo.

Kaikilta valmentajilta löytyy niin omaa pelitaustaa kuin valmennusosaamista. Päävalmentajaksi tuleva Jussi Heikkinen on pitkän linjan salibandyosaaja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Seuratasolla Jupu on valmentanut niin junioreita kuin naisia liigassa. Hänellä on vahva maajoukkuetausta pelaajana ja palkintokaappia koristaa useat MM-mitalit pelaajana ja SM-mitalit niin pelaajana kuin valmentajana. Lisäksi hänellä on erityisosaaminen maalivahtivalmennukseen. Jari Nissisellä on kattava ja monipuolinen valmennuskokemus SM-tasolta niin naisista, miehistä kuin junioreista aina valmennuspäällikön ja Salibandyliiton valmentajakouluttajan tehtäviin asti. Jabba on suorittanut salibandyn huippuvalmentajatutkinnon, valmentajan ammattitutkinnon sekä valmentajan erikoisammattitutkinnon vuonna 2019 Vierumäellä. Myös Jabba on saavuttanut valmentajaurallaan useita SM-mitaleita ja menestystä Eurooppa Cupissa. Molemmat valmentajat ovat uusia Åif-kasvoja ja tulevat innolla mukaan kehittämään toimintaa, takaamaan laadukkaan valmennuksen jatkumisen seurassa ja ennen kaikkea kehittymään sekä valmentajina että ihmisinä!

Tiimin kolmas lenkki on Åif:ssa kaikkien tuntema Juha Romo, joka toimii lisäksi Åif:n A-tyttöjen valmentajana tulevalla kaudella. Juha saa keväällä valmiiksi Kisakalliosta ammattivalmentajan tutkinnon ja hän tulee olemaan tärkeä linkki seuran pelaajapolun rakentamisessa naisten NLB:n ja seuran junioreiden välillä vieden valmennusosaamista aina juniori-ikäluokkiin asti.


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Toukokuu   »
Kategoriat