ÅIF Ry on tehnyt kolme pitkäaikaista yhteistyösopimusta
Julkaistu: 08.03.2021 00.00

ÅIF Ry on tehnyt kolme pitkäaikaista yhteistyösopimusta

ÅIF Ry on tehnyt kolme pitkäaikaista yhteistyösopimusta, haasteellisesta korona ajasta huolimatta.

Åif urheiluseura on tehnyt merkittävästi isoja uusia yhteistyösopimuksia niin rahallisesti tukevina, kuin myös palveluja vaihtaen paikallisten yritysten/toimijoiden kanssa.

LähiTapiolan kanssa yhteinen matka seurayhteistyössä on jatkunut jo hyvän matkaa useita vuosia ja tälle vuodelle 2021 on jatkoa tulossa erilaisin toimenpitein, jäseneduin ja Areenan UlkoLed taululla 24/7 näkyvyyden merkeissä.

+PASMEDIC tuoteperhe, Kauppahuone Borg/Ström ja paikallisen S-Marketin pitkäaikainen yhteistyökuvio pyörähti käyntiin nyt maaliskuun alussa. Lähinnä urheiluun ja hyvinvointiin keskittyvä Super Cold tuotesarja sopii myös täydellisesti yleiseen rentoutumiseen. Areenan UlkoLed taululla pyörii nyt 24/7 ja Areenan sisämainonnassa näkyy ainakin alkuun nyt vuoden ajan jatkuva mainos ja näistä tullaan näkemään ja kuulemaan vuoden aikana lisää.

Seura on myös aloittanut yhteistyökuviot paikallisen vapaa-aikamatkailuyrittäjä Seasong Travelsin kanssa, koskien nyt ainakin tämän vuoden. Tulemme saamaan vuoden aikana jäsenistöllemme huipputarjouksia mökkilomista ja muista matkailupalveluista. UlkoLed taululla ja jäsentiedotteina tulette näkemään lisää kevään/kesän aikana.

”Voimme vain nöyrästi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita tästä rahallisestikin suuresta avusta näinä tiukkoina ja haasteellisina aikoina. Tuntuu uskomattomalta, että paikalliset yritykset eivät ole lamaantuneet, eikä unohtaneet meitä, vaan jaksavat tukea ja auttaa urheiluseuraa eteenpäin näinä haasteellisina aikoina, KIITOS! ”, kiittää Areenan Tj. ja Åif hallituksen jäsen, Marko Ojanen.