Tiedote salibandyn harrastetoiminnan turvallisesta jatkamisesta areenalla
18.10.2020 10:37 Uutisointi / Pääsivusto

MEDIATIEDOTE 18.10.2020

UUSIA TOIMIA SALIBANDYN HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIEN TURVAAMISEKSI PÄÄKAUPUNKISEUDULLA KORONAN KIIHTYMIS- JA LEVIÄMISVAIHEESSA

Pääkaupunkiseudun salibandyhallien edustajat ovat tänään 16.10.2020 yhdessä Suomen Salibandyliiton kanssa sopineet uusista toimista, jotta vallitsevassa tilanteessa lajin harrastusmahdollisuudet saataisiin turvattua mahdollisimman hyvin.

Henkilökunnan lisäksi myös asiakkaat velvoitetaan käyttämään kasvomaskia

Liikuntakeskukset tulevat velvoittamaan jatkossa kaikilta yli 15-vuotiailta asiakkailtaan kasvomaskin käyttämistä hallien yleisissä tiloissa. Urheilusuorituksen aikana tai vaihtoaitiossa maskia ei tarvitse käyttää tai mikäli maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.

Ainoastaan harrastajat ja toiminnan kannalta välttämättömät ihmiset liikuntatiloihin

Pienimpien lasten harrastuksissa on vanhemman läsnäolo toisinaan välttämätöntä, mutta varsinkin aikuisten harjoitusvuorojen osalta vahvana suosituksena on, ettei liikuntatiloissa olisi harrastajien ja välttämättömien henkilöiden lisäksi muita ihmisiä, eikä niissä vietettäisi aikaa muuten kuin oman harjoitusvuoron ajan. Harjoitustoiminnan yhteydessä normaalisti pidettävät palaverit suositellaan toistaiseksi pitämään hallin sijaan etänä verkossa.

Hallien omat hallisarjat tullaan pelaamaan ilman yleisöä, mikä on linjassa Salibandyliiton aiempaan linjaukseen turnausmuotoisten sarjojen pelaamisesta ilman yleisöä koronaviruksen leviämis- ja kiihtymisvaiheessa.

Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja turvallisesti

Meille halliyrittäjille asiakkaamme ja heidän, sekä henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä. Olemme tehneet paljon erityistoimia halleilla turvallisen liikkumisen eteen. Näillä moninaisilla toimilla pyrimme maksimoimaan liikunnan hyödyt ja samalla minimoimaan siihen liittyvät riskit.

Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Toivomme, että me kaikki liikunta-alantoimijat saamme tehdä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa.

Pääkaupunkiseudun salibandyhallit:

Arena Center, Campo Center, Esport Arena, Ingman Areena, Tiger Sport Areena, LähiTapiola Sport Center, Tuusulan Salibandyhalli, THT-Center


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Joulukuu   »
Kategoriat