Esittely
Ottelutilastot
Steelers - ÅIF
2020-2021 - Naiset edustus - F-Liiga/Lohko B
Klo 18:30 Loimua Areena
28
Tam

Naiset matkaavat Hämeenlinnaan


Huomenna torstaina ÅIF matkaa Steelersin vieraaksi Hämeenlinnaan. Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat hyvin erilaiset keskenään, vaikka molemmat hävisivät edelliset kamppailunsa. Steelers hävisi edellisen ottelunsa lukemin 7–4, kun joukkue kohtasi vieraskentällä O2-Jyväskylän. ÅIF puolestaan piti SaiPaa tiukoilla aina loppuun asti, mutta lappeenrantalaiset veivät lopulta voiton jatkoajalla lukemin 1–2. Tiukasta tappiosta huolimatta sipoolaisten pelaaminen on niin hyvällä tasolla, että huomenna mahdollisuudet voittoon ovat erinomaiset.

- Sarjaa on varmuudella jäljellä kaksi ottelua ja haluamme pelata kauden loppuun asti täysillä. On luontevaa päättää kausi hyviin suorituksiin ja haluamme voittaa, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren totesi.

Sipoolaiset ovat päässeet valmistautumaan huomiseen koitokseen hyvässä ilmapiirissä.

- Joukkueen harjoituksissa on säilynyt hyvä tekemisen meininki ja positiivinen ilmapiiri, päävalmentaja kertoi.

Steelers-ÅIF huomenna kello 18:30.

Teksti: Juho Kojima

Naisille upea voitto Kaisa Kantokorven juhlaottelussa


ÅIF otti todella vakuuttavan 3–8 voiton, kun joukkueemme vieraili Hämeenlinnassa. Steelers johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1–0, mutta sen jälkeen kyyti olikin kotijoukkueen kannalta todella kylmää.

Heti, kun joukkueet astelivat kentälle toisen erän alussa, kävi selväksi, että hallinta oli siirtynyt sipoolaisille, sillä ÅIF laittoi palloa reppuun oikein urakalla. Vieraiden toisen erän maalisaldoksi merkittiin kuusi osumaa, joista kaksi merkittiin Jenni Rautaselle. Kotijoukkuekin sai toisessa erässä tehtyä yhden maalin, jonka lakaisi maaliin Pirkko Laine.

Viimeisessä erässä olikin sitten jo vahva pelailun maku, koska ottelu oli käytännössä jo ratkennut. Kumpikin joukkue onnistui kuitenkin vielä maalinteossa. Kotijoukkueen kolmannen maalin latasi ylivoimalla Venla Vuorio. ÅIF puolestaan osui kaksi kertaa Kaisa Kantokorven ja Sara Virtalan toimesta.

Kaisa Kantokorvella oli syytä juhlaan, sillä hän savutti 200-ottelun merkkipaalun Naisten Liigan runkosarjassa. Kaisa on kerännyt hienon uransa aikana tasan sata tehopistettä. Onnea Kaisa!!

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Steelers 3 - 8
(1 - 0) (1 - 6) (1 - 2)
21' Maali Vilhunen Elisa

21' Maalisyöttö Hartwall Emma

22' Maali Rautanen Jenni

22' Maali Hartwall Emma

22' Maalisyöttö Vilhunen Elisa

23' Jäähy: 2min Ojala Katri

31' Maali Rautanen Jenni

31' Maalisyöttö Karling Bea

34' Maali Granqvist Camilla

34' Maalisyöttö Vilhunen Elisa

35' Maali Myllylä Viktoria

35' Maalisyöttö Ahtiainen Ella

40' Maali Kantokorpi Kaisa

40' Maalisyöttö Ojala Katri

51' Maali Virtala Sara

51' Maalisyöttö Ojala Katri

56' Jäähy: 2min Ojanen Sandra
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Maaliskuu   »
Kategoriat