ÅIF - Happee  5 - 12

Nikkilän Monitoimihalli

Happee raastoi pisteet Jyväskylään

ÅIF – HAPPEE 5-12 (3-5, 1-0,1-7)

Kotijoukkue ÅIF kohtasi lauantain iltapäivän ottelussa Jyväskylän Happeen. Ottelussa Happee haki ennakko-odotusten mukaisesti kolme pistettä. Ensimmäisen erän jälkeen Happee johti vain 3-5 ja toisessa erässä nähtiin yksi ÅIFin maali, jonka kapellimestareina toimivat Atte Huovinen ja Oliver Sillanpää. Happeen onnistujia olivat tänään Jami Manninen 3+0, Kaapo Siekkinen 2+0, Eemil Ukkonen 0+3 ja Iiro Lankinen 0+3. ÅIFista taasen pisteitä nakuttivat tutut Oliver Sillanpää 1+2 ja Atte Huovinen 2+0. 50 minuuttia ÅIF pysyi hyvin mukana, mutta pelimiehen kymppillä Happee laukoi viisi maalia. Legendapelaaja Mika Kohonen loukkaantui ja joutui ikävästi jättämään kaukalon ennen aikojaan.Seuraava matsia odottelemaan....