ÅIF avasi treenipelien sarjan
17.8.2019 20:45 Uutisointi / Miehet edustus

ÅIF – M-Team 6-5 (1-1, 3-0, 2-4)

ÅIF – M-Team 6-5 (1-1, 3-0, 2-4)

Miesten edustuksen valmistautuminen tulevaan liigakauteen on edennyt suunnitellusti. Perjantaina pelattiin treenimatsi Ingman Areenalla ja vastaan asettui Helsinkiläinen M-Team. Kyselimme ottelun päätyttyä päävalmentaja Sebastian ”Basti” Freudenthalilta fiiliksistä.

Miten treenipeli meni?
- Tämä treenimatsi ei ollut mikään huippupeli kummaltakaan. Hyvää treeniä saimme kuitenkin.
- Joukkueen uudet pelaajat pelasivat varsin hyvin, etenkin Roope From ja Jonathan Flinck onnistuivat mainiosti ja hoitivat oman tontin mallikkaasti. Roope oli muutama kausi takaperin ÅIFin vahvuudessa, ja kovuutta ja taitoa on tullut vuosien saatossa lisää. Myös Anssi Kallio nousi esille.
- Oliver Sillanpää on kehittynyt hyvin, kesätreenit ovat tehneet tehtävänsä. Äijämäisyyttä on tullut rutkasti lisää. Onhan hänellä selkeä päämäärä olla hyvä liigapelaaja.

Miten näet tulevan liigakauden?
- Meillä on reilu kuukausi aikaan valmistaa joukkuetta avausotteluun. Tavoitteenamme on pysyä salibandyliigassa.
- Seuran B-junnuilla on viikon päästä SM-karsinnat. Karsintojen jälkeen varmaan nähdään muutamia pelaajia edustuksen vahvuudessa, ja ukot pääsee kokemaan liigan kovuuden. Edustusjoukkue tarjoaa seuran omille junnuille vahvan pelaajapolun.

- Odottavin mielin suuntaamme tulevaan liigakauteen. Pyrimme jatkamaan viime kauden tapaan loistavan joukkuehengen ylläpitoa teemalla ”tosissaan, mutta ei totisesti”. Tämä on huisa jengi!

Kuva: Iiro Karesniemi


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat