Edustuksen sopimustilanne 6.5.2019
Julkaistu: 06.05.2019 00.00

Edustuksen sopimustilanne 6.5.2019

Nousupelin päätyttyä ympäriinsä lentäneet mailat ja muut varusteet on nyt huoltojoukkojen toimesta saatu irroitettua areenan kalaverkoista, sekä osalla melko pitkäksikin kasvaneet playoff -parrat saatu siistittyä paikallisen parturin toimesta. Lenkkarit on siis kiristetty ja kesätreenijakso aloitettu.

Sopimusrintamalla tilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä, sillä moni viime kauden joukkueesta on jatkamassa sinivalkoisissa myös liigakentillä. Sipooseen käsipelillä aikanaan vedetyt kullatut puhelinlangat ovat käyneet kevään mittaan todella kuumina, kun seuran toimistolla on ollut täysi tohina päällä pelaajaneuvottelujen sekä fanipostin perkaamisen parissa. Se on varmaa, että rosteri täydentyy vielä kevään ja kesän aikana, kunhan saadaan segelbåtit vesille ja sen myötä niitä isoja kaloja haaviin.

Uusia nimiä joukkueessa on tässä vaiheessa neljä kappaletta. Roope From (-98) tekee paluun sipooseen muutaman Oilersissa vietetyn kauden jälkeen. Isokokoinen ja taitava puolustaja vahvistaa ÅIF:n takalinjaa ja ottanee isoa roolia nuoresta iästään huolimatta.
Joensuun Josbasta saapuva Miika Kosonen (-97) sen sijaan on sinivalkoisille kokonaan uusi tuttavuus, joka rightin puolen ampujana tuo paljon kaivattua tulitukea vasempaan laitaan, johon uransa päättänyt Jyri Laine jättää ison aukon täytettäväksi.
Nuori ja nälkäinen Jonathan Flinck (-97) pelasi loistavan kauden Loviisassa ja löi viime kaudella itsensä läpi divaritasolla. Flinck oli joukkueensa sisäisen pistepörssin neljäs 25 tehopisteellä.
Toinen paluumuuttaja, joka niin ikään saapuu Loviisasta, on nuori huippulupaus Anssi Kallio (-02) joka vahvistaa edarin lisäksi myös B-junioreita.

Lisäksi Oliver Sillanpää siirtyy “takaisin” ÅIF:ään oltuaan viime kaudella virallisesti Hawksien kirjoilla. “Olli“ rikkoi huippuesityksillään uutiskynnyksen ja pelasi itsensä erityisesti kevätkaudella Divarin eliittiin, eikä nuoren lupauksen kehitykselle ole esteitä näkyvissä.

Sipoolaisten edustajat miesten salibandyliigakentillä (tilanne 5.5.2019):

Maalivahdit:

#48 Pesonen Ville
#51 Puska Arttu

Kenttäpelaajat:

#6 Kuitunen Petri
#7 Flinck Jonathan (Loviisan Tor)
#9 Herlin Miro
#11 Boman Tony
#12 Huovinen Atte
#15 Huovinen Antti
#16 Kuisma Matias
#18 Furu Viktor
#22 Ylä-Autio Anton
#26 Mäkinen Jussi
#40 Kosonen Miika (Josba)
#44 Kallio Anssi (Loviisan Tor)
#57 Karesniemi Teemu
#66 Myllyniemi Kenneth
#72 Sillanpää Oliver
#73 From Roope (Oilers)
#77 Qvickström-Helling Jan
#95 Liukolampi Tuomas

Valmennus:

Freudenthal Sebastian
Piippo Mikko
Vidgren Sami
Boman Michael

Seuran uusimmat