25
SYY
13.30
Naiset edustus, Naiset B-liiga 21 - 22

ÅIF - 02-Jyväskylä  

Ingman Areena

Kotiavaus 25.9.2021

Viime kaudesta uusiutunut ÅIF Liiganaiset avasivat kautensa viikko sitten vieraspelillä sarjanousija Blue Foxia vastaan. Tuomisina Uusikaarlepyystä oli täydet pisteet, kun lukemat repesivät tilanteisiin nähden ehkä turhankin rajuiksi. 0-8 vierasvoitto toi varmasti lisää itseluottamusta, kun kotiavaukseen saapuu vieraaksi O2 Jyväskylästä, jolla on potentiaalia olla mukana sarjan aivan kärkitaistelussa.

O2, eli Ampparit on vahvistunut viime kaudesta, kokemusta on saapunut joukkueeseen Sveitsistä ja kotoisesta A-liigasta. Johanna Väliaho on kunnostautunut pisteiden valossa alkukauden otteluista, kahteen peliin mukavat 5+1, samaten loppukesästä joukkueen julkistama, ehkäpä merkittävin hankinta, Iina Latvala, joka siirtyi Amppareihin EräViikingeistä. Nopealla ja taitavalla Latvalalla kasassa 2+3.

O2 on ehtinyt jo kaksi tiukkaa ottelua pelata, avauksessa kaatui Welhot lukemiin 8-7, kun taas Pirkat haki viikolla täyden pisteet viime hetkien 5-6 voitto-osumalla.

ÅIF:lla siis vain yksi ottelu takana, Blue Fox-pelissä jokainen ketju onnistui maalinteossa, päävastuun verkon heiluttamisesta kantoi Bea Karling, joka oli liekeissä iskien 4 osumaa. Maalivahtitilanne joukkueessa on erittäin hyvä, ja Johanna Järvinen aloittikin veskarille aina miellyttävällä nollapelillä.

Loukkaantumiset ja sairastelut ovat aina osa urheilua, muutamia poissaoloja on nytkin, mutta lähes täydellä rosterilla joukkue pääsee lauantaina kotihallissa pelaamaan, ja toivottavasti yleisöäkin saapuu lehtereille kannustamaan suosikkiaan!