Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 15:00 Pirkkala,Pirkkalan vapaa-aikakeskus
15
Hel

Runkosarjassa jäljellä kaksi ottelua! Naiset matkaavat huomenna Pirkkalaan


ÅIF:n naiset aloittavat Naisten Salibandyliigan tasolohko NLB:n runkosarjan viimeisen viikon vierasottelulla Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Sipoolaisten tilanne ennen runkosarjan kahta viimeistä kamppailua on kutkuttava, sillä joukkueella on mahdollisuus saavuttaa neljäs sija, joka varmistaisi sen, että ÅIF:n jatko NLB:ssä ensi kaudella olisi tosiasia ilman karsintoja.

Pirkkalan Pirkkojen edelliset ottelut eivät ole sujuneet kovinkaan hyvin, sillä viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on napannut vain yhden voiton. Pirkat ei ole onnistunut iskemään yhtäkään maalia kahdessa edellisessä kamppailussaan, joten nyt ÅIF:llä on mainio sauma napata pisteet vieraskentältä.

Sipoolaiset ovat harjoitelleet tämän viikon tiiviisti. Kentällä on voinut aistia hyvän tunnelman ja joukkueen asenne on ollut kohdillaan. ÅIF sai napattua todella tärkeän voiton edellisessä pelissään, kun LoSB kaatui Ingman Areenalla lukemin 5-2. Tuossa ottelussa joukkueemme oli todella energinen, jos sipoolaiset iskevät huomiseen kamppailuun samalla asenteella, niin pisteet lähtevät varmasti vieraiden mukaan.

Pirkat-ÅIF lauantaina kello 15:00. Suoran lähetyksen ottelusta tarjoilee Ruutu+.

Teksti: Juho Kojima

Hyvin alkanut Pirkkalan vierailu suli tappioksi


ÅIF:n naiset matkasivat lauantaina Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Sipoolaisten kannalta ottelun ensimmäinen erä lupaili hyvää lopputulosta, sillä vieraat iskivät erässä yhteensä kolme osumaa, kun kotijoukkue onnistui vain kerran. Kotijoukkue tuli toiseen erään täydellä höökillä ja lopulta ottelu kääntyikin kotijoukkueen voitoksi lukemin 8-6. Tappiosta huolimatta ÅIF:n ykkösketju pelasi ottelussa mainiosti kaksi maalia latoneen Sandra Ojasen johdolla.

-Pari harmillista helppoa maalia annettiin tänään henkilökohtaisilla suorituksilla ja ei saatu säädeltyä pelin rytmiä pallollisena ja pallottomina niin hyvin kuin parhaimmillaan pystymme. Pelin taso ailahteli, jota kuvaa 8-6 tappio. Totta kai harmittaa ja eritoten tapa, jolla hävisimme, päävalmentaja Sami Vidgren harmitteli ottelun jälkeen.

-Ensimmäinen erä 3-1 ja päästiin peliin sisään mukavasti. Toinen erä oli kaksijakoinen. Vastustajalle ekaan kymppiin kaksi maalia ja peli 3-3. Tätäkään ei säikähdetty, vaan onnistuttiin nousemaan uudestaan kahden maalin johtoon 3-5. Toisen erän loppuun vastustaja kaventaa 4-5 ja aloitusvoiton jälkeen yritettiin hyökätä viimeisellä minuutilla, jonka vastustaja katkaisi ja sai mahdollisuuden tasoittaa lukemiin 5-5. Kolmas erä tasaista ja vastustaja johtoon 6-5, joka saatiin vielä taisteltua tasoihin 6-6. Alkoi pelin vika KYMPPI, peli täysin avoin. Vastustajan toimitus maalille ja huonolla tuurilla Sanna Viitanen kadotti pallon ja Pirkat 7-6 johtoon, hän jatkoi.

Sipoolaisilla oli todella hyviä jaksoja, mutta noita vaiheita seurasi toisesta erästä lähtien aina huonompi hetki, jonka aikana kotijoukkue Pirkat pääsi uudelleen peliin mukaan.

Tulevana lauantaina ÅIF pelaa viimeisen runkosarjan kamppailunsa Welhoja vastaan. Tuossa ottelussa joukkueemme tarvitsee kotiyleisöltään kaiken mahdollisen tuen, joten nyt koko mökki täyteen innokkaita faneja.

-Nyt kuitenkin pitää keskittyä pelaamaan loppupelit parasta peliämme ja päättää kausi tyylikkäästi, Vidgren pohti lopuksi.

Ottelun viralliset tilastot

Teksti: Juho Kojima

Kuvat: Aarno Järvinen

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Pirkat 8 - 6
(1 - 3) (4 - 2) (3 - 1)
1' Maali Ojanen Sandra

1' Maalisyöttö Korpela Susanna

3' Maali Karling Bea

12' Maali Neulasalmi Saana

12' Maalisyöttö Wecksten Mette

17' Jäähy: 2min Kantokorpi Kaisa

31' Maali Ojanen Sandra

31' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

35' Maali Boman Bianca

35' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

49' Maali Kantokorpi Kaisa

49' Maalisyöttö Ahtiainen Ella
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
Kategoriat