Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - TPS
2019-2020 - Miehet edustus - Miesten Salibandyliiga
Klo 18:00 Nikkilän Monitoimihalli
4
Lok

Syke nousee kohti kotipeliä Nikkilässä


Millä tunnelmilla perjantain matsiin, Sebastian Freudenthal?
- Joukkueella on perjantaina jotakin poissaoloja ja loukkaantumisia, jotka verottavat TPS-pelin rosteria.
- Vahvuutena saadaan kuitenkin mukaan Petri Kuitunen, joka palaa takaisin ykköskenttään. Samoin joukkoon liittyy luunkova pakki Kimmo Pekkanen jonka paluu on hyvä juttu. Kuitunen ja Pekkanen tuovat peliin syvyyttä, juonikkuutta ja kovuutta. Kolmella ketjulla pelaamme niin kuin aikaisemminkin. Uutena juttuna on se, että pelaamme perjantaina ensimmäistä kertaa Nikkilän monitoimihallissa. Tuntuu vähän kuin olisimme vieraspelissä.
- Joukkueemme taustat ovat tehneet hyvää duunia, ja pelaajat ovat saaneet keskittyä valmistautumiseen.
- Tervetuloa Nikkilään katsomaan ja kannustamaan, kun haastamme viime kauden hallitsevan hopeajoukkueen TPS:n!

Entä kapteenimme Miro Herlinin. millä fiiliksillä?
- Joukkueella on hyvät fiilikset kun pohjalla on voittopeli Tiikereistä. Me pelataan viihdyttävää salibandya ja joukkueen henki on kohdallaan. Nyt vastus selvästi kovenee, mutta meillä on avaimet kairata tästäkin pelistä hyvä tulos.
- TPS:llä on tietääkseni muutamia loukkeja, mm. Kailiala on sivussa, eikä TPS:n pelit ole alkaneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta hereillä pitää meidän olla.

- Meiltä kannattaa seurata uusia nuoria pelaajia, jotka ovat täyttäneet oman tonttinsa äärimmäisen hyvin. Nämä pelaajat ovat osoittaneet kuuluvansa salibandyliigaan

- Kermana kakun päällä on mielestäni valmentaja Mikko Piippo, heh!

TPS otteluennakko https://www.tpssalibandy.fi/tatu-kanervisto-haluaa...

ÅIF - TPS perjantaina 4.10.2019 klo 18:00 Nikkilän monitoimihalli os. Lukkarintie 5, Sipoo

Kuva Iiro KaresniemiPaikkoja oli, mutta TPS vei


Perjantaina 4.10. pelattiin ÅIF – TPS matsi Nikkilässä 4-10 (1-2, 2-3, 1-5) . Ottelu lähti alkuun tunnustellen, mutta TPS iski jo kolmannella minuutilla 0 - 1johtoon. Oliver Sillanpää tasoitti ajassa 9:52. TPS sai erän viimeiseen minuuttiin pitkän hyökkäyksen ÅIFin kentän päätyyn, minkä tuloksena turkulaiset siirtyivät johtoon ajassa 19:59. Toisessa erässä TPS rakensi liikkuvalla pelillä 4-2 johtoaseman. ÅIFin etsikkoaika tuli, kun TPS:n Tino Salminen sai punaisen kortin väkivaltaisuudesta. Valitettavasti ÅIF sai rokotettua vastustajaa vain yhdellä Liukolammen YV-maalilla. Mutta mutta…TPS kykeni jäähyn aikana hyvällä yksilösuorituksella punnertamaan alivoimamaalin tilanteessa 3 - 5. Päätöserän avausvaihdossa Atte Huovinen kavensi ÅIF:in vielä maalin päähän (4 – 5), mutta sitten TPS meni viidellä maalilla menojaan. ÅIF ei kyennyt vastamaan viime vuoden hopeajoukkueen tehokkaaseen ja liikkuvaan pelaamiseen. Kotijoukkueentehokkain oli Oliver Sillanpää tehoilla 2+0. Atte Huovinen ja Tuomas Liukolampi: tehot 1+0.

TPS:n Tino Salminen sai pelirangaistuksen Sipoossa. Videotuomari arvioi tilanteen, eikä tapaus edennyt kurinpitokäsittelyyn.

Ottelun pöytäkirja https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/aif-tps/177...

Kuva: salibandyliigan Flickr, Juhani Järvenpää

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 10
(1 - 2) (2 - 3) (1 - 5)
TPS
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat