Miehet edustus, Miesten Salibandyliiga

ÅIF - TPS  4 - 10

Nikkilän Monitoimihalli

Paikkoja oli, mutta TPS vei

Perjantaina 4.10. pelattiin ÅIF – TPS matsi Nikkilässä 4-10 (1-2, 2-3, 1-5) . Ottelu lähti alkuun tunnustellen, mutta TPS iski jo kolmannella minuutilla 0 - 1johtoon. Oliver Sillanpää tasoitti ajassa 9:52. TPS sai erän viimeiseen minuuttiin pitkän hyökkäyksen ÅIFin kentän päätyyn, minkä tuloksena turkulaiset siirtyivät johtoon ajassa 19:59. Toisessa erässä TPS rakensi liikkuvalla pelillä 4-2 johtoaseman. ÅIFin etsikkoaika tuli, kun TPS:n Tino Salminen sai punaisen kortin väkivaltaisuudesta. Valitettavasti ÅIF sai rokotettua vastustajaa vain yhdellä Liukolammen YV-maalilla. Mutta mutta…TPS kykeni jäähyn aikana hyvällä yksilösuorituksella punnertamaan alivoimamaalin tilanteessa 3 - 5. Päätöserän avausvaihdossa Atte Huovinen kavensi ÅIF:in vielä maalin päähän (4 – 5), mutta sitten TPS meni viidellä maalilla menojaan. ÅIF ei kyennyt vastamaan viime vuoden hopeajoukkueen tehokkaaseen ja liikkuvaan pelaamiseen. Kotijoukkueentehokkain oli Oliver Sillanpää tehoilla 2+0. Atte Huovinen ja Tuomas Liukolampi: tehot 1+0.

TPS:n Tino Salminen sai pelirangaistuksen Sipoossa. Videotuomari arvioi tilanteen, eikä tapaus edennyt kurinpitokäsittelyyn.

Kuva: salibandyliigan Flickr, Juhani Järvenpää