18.00
Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

Welhot - ÅIF   4 - 3

Kuopiohalli

Hyvästä taistelusta huolimatta vuosi päättyi tappioon - nyt on aika viettää joulua

Joukkueemme lähti sunnuntain otteluun Welhoja vastaan hyvillä mielin, kun takana oli hienosti sujunut treeniviikko. Lopulta tiukka ottelu kääntyi kuopiolaisen kotijoukkueen eduksi lukemin 4–3. Tappiosta huolimatta nyt on aika siirtyä viettämään hyvin ansaittua joulutaukoa.

-Matkasimme joukkueena Kuopioon hyvällä mielellä. Meille entuudestaan tuttu ympäristö ja viikon harjoitukset sujuneet hyvin. Alla oleva kolmen pelin voittoputki oli antanut uutta virtaa joukkueeseen. Aistin joukkueen rauhallisen mielentilan, joka heijastui alkuveryttelyssä tiettynä säästeliäisyytenä. Ensimmäinen erä oltiin horroksessa ja Welhottarien energiataso oli selkeästi parempi, päävalmentaja Sami Vidgren totesi

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle selkeästi lukemin 4–1. Sipoolaiset aloittivat toisessa erässä hurjan takaa-ajon, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon asti.

-Toinen erä oli tasaisempi ja saatiin pelikonsoli käyntiin, siitä kiitoksena kavennus tilanteeseen 4–2, Vidgren analysoi.

Viimeisessä erässä sipoolaiset pääsivät maalin päähän Jenni Rautasen iskemällä osumalla. Tällä kertaa sarjapisteet jäivät kuitenkin lopulta Kuopioon.

Tappiosta huolimatta maalillamme pelannut Raisa Halonen taisteli loppuun asti pitämällä maalinsa puhtaana kaksi erää. Tällaisia taistelijoita tarvitaan jokaisessa ottelussa.

- Nyt on 12 ottelua pelattu ja monien vaiheiden jälkeen olemme saaneet vietyä kauttamme eteenpäin. Taustoille ja pelaajille suuri kiitos kauden 2020 peleistä. Harjoittelu jatkuu omatoimisesti, yhdessä joukkueena kokoonnumme seuraavan kerran maanantaina 28.12. Seuraava ottelu pelataan sunnuntaita 3.1.2021, jolloin alkaa loppusuoran osuus. Ennen tuota seitsemän viikon puristusta rauhoitumme hetkeksi ja toivottamme kaikille salibandyn ystäville Hyvää Joulua, Vidgren sanoi.

Teksti: Juho Kojima