Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

ÅIF - O2-Jyväskylä  7 - 2

Ingman Areena

Pinja Jaakkola johdatti naiset voittoon

Pinja Jaakkolan neljä tehopistettä johdattivat ÅIF:n naiset upeaan 7–2 voittoon, kun joukkueemme kohtasi Jyväskylän O2:n Ingman Areenalla pelatussa ottelussa.

-Vahvasti aloitettiin taas peli, ja kaksi erää oli hyvin näpeissä. Peli kulki tänään monella ja saatiin 6 eri maalintekijää. Pyöritettiin kolmea kentällistä tasaisesti, mikä auttoi pitämään pelin aktiivisena, ottelussa jälleen kerran hienosti pelannut kotijoukkueen Jenni Rautanen kommentoi.

Vieraat pääsivät kolmannessa erässä kahden maalin päähän Emmi Mörskyn tekemällä ylivoimamaalilla, mutta kotijoukkue saikin tästä lisävirtaa.

-4–2-tilanteessa vastustajalla oli sauma, mutta toisin kuin Pirkkoja vastaan, nyt käännettiin onnistumiset meille. Ylivoima oli jälleen aika tehotonta, mutta onneksi Pinja sivalsi maalin loppuun, niin jäi parempi maku suuhun, Rautanen iloitsi.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot

7 - 2

O2-Jyväskylä
3 - 11 - 03 - 1
0'MaaliGranqvist Camilla
0'MaalisyöttöJaakkola Pinja
4'MaaliKarling Bea
4'MaalisyöttöRautanen Jenni
12'MaaliOjanen Sandra
12'MaalisyöttöJaakkola Pinja
31'MaaliKarling Bea
31'MaalisyöttöKantokorpi Kaisa
38'Jäähy: 2minVilhunen Elisa
48'Jäähy: 2minHämäläinen Oona
54'MaaliHartwall Emma
54'MaalisyöttöJaakkola Pinja
59'MaaliJaakkola Pinja
59'MaalisyöttöGranqvist Camilla
59'MaaliAhtiainen Ella
59'MaalisyöttöWecksten Mette