9
HUH
19.00
Miehet edustus, Salibandyliigan karsinnat

Karhut - ÅIF   6 - 9

Porin UT

Ryöstöretki Poriin ja toinen täplä Sipooseen

Karhut - ÅIF salibandyliiga karsintaottelu
6-9 (2-3, 1-5, 3-1)

Huikea trilleri! Ensimmäinen pelimme Porissa meni matsia tunnustellen, mutta toisessa ottelussa Sipoossa olimme jo omaksuneet liigan fyysisyyden. Tänään ÅIF osoitti itselle ja toisille, mitä on pelata liigapelejä. Peli oli meillä nöyrää ja puolustuspeli toimi hyvin. Pystyimme pelaamaan kolmella kentällä lähes koko ottelun. Se tarkoittaa sitä, että varmistamme pelaajien liikkuvuuden vielä perjantaina. Meillä löytyy reilusti jalkaa pelata täysillä ihan tappiin asti.

Päävalmentaja Sebastian Freudenthal toteaa: ”Arttu Puska pelasi mahtavan ottelun ja Oliver Sillanpää teki kolme maalia. Täytyy myös muistaa Oliverin ikä. Me hieman ihmettelemme, miksei Oliver Sillanpään nimi näy U-19 maajoukkueen kokoonpanossa. Oliver vie liigajengejä kun mätää kukkoo ja on illasta toiseen täysin pitelemätön.”

ÅIFin etsikkoaika oli toisessa erässä, kun Karhut jäivät pelillisesti jälkeen ja nostivat karvaustasoa. Me hajoitimme karvauksen ja loimme tarvittavat maalipaikat. Basti toteaa: ”En halua olla nenä ilmassa, lopputulos hieman mairitteli Karhuja. Me vedimme lopussa laukauksia ohi ja yli, noh pääasia että pelaajat nauttivat kentällä olosta.”

Perjantaina ÅIFilla on mahdollisuus lyödä peli poikki ja nousta miesten salibandyliigaan. Nyt jos koskaan kannattaa tulla perjantaina 12.4. Ingman Areenalle klo 19.00. Tehdäänkö yhdessä historiaa? Tätä matsia ei kannata missata. Stay tuned!

Pöytäkirja löytyy tästä


Oliver Sillanpää kolme maalia


Arttu Puskan huikeat torjunnat






Tilastot
Karhut

6 - 9

2 - 31 - 53 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista