C1-pojat (2003), C1-poikien 1.divisioona

M-Team - ÅIF / PSS   5 - 9

AC Ruskeasuo

C1-pojat kaatoivat M-Teamin kärkipään kamppailussa

Sunnuntaina pelattiin viikon toinen sarjapeli ja tällä kertaa ei hirveän pitkälle tarvinnut reissata kun matkasimme Ruskeasuolle, M-Teamin vieraaksi. Ennakkoasetelmat olivat jännittävät sillä molemmat joukkueet olivat aloittaneet sarjan puhtaalla pelillä ilman pistemenetyksiä. Myöhemmin sunnuntaina kohtasivat myös sarjan muut kärkijoukkueet; RSS Panthers/FoSu ja Happee, joten voidaan sanoa että kyseesä oli todellinen alkukauden "SuperSunnuntai" C1 Dirressä.

Rusalla ottelu käynnistyi hyvällä sykkeellä ja molemmat joukkueet puolustivat tarkasti. Molemmat joukkueet loivat muutamia hyviä paikkoja ja erän puolivälin jälkeen saatiin myös maalihanat auki. Molemmat joukkueet tekivät yhden maalin ja paikkoja oli myös muutamaan lisäosumaan, mutta maalivahdit pitivät huolen siitä että ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tiukasta 1-1 tilanteesta.

Toinen erä alkoi myös tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet olivat hyvin pelissä mukana. Saimme toisen erän ensimmäisellä puoliskolla pari jäähyä ja kotijoukkue käytti tilaisuutensa armotta hyväksi iskemällä pari ylivoimamaalia. Tämä ei kuitenkaan poikia hetkauttanut ja teimme myös itse pari hienoa osumaa. Ottelun puolivälissä tilanne oli jännittävästi 3-3 ja tiedossa oli että seuraava maali tulisi olemaan todella tärkeä. Erän edetessä pojat lisäsivät vauhtia ja hallinta siirtyi enemmän ja enemmän meille. Kova työnteko palkittiin ja erän loppupuolella pojat runnoivat pallon 3 minuutin aikana 3 kertaa M-Teamin verkkoon ja viimeiseen erään päästiin mukavasta 3 maalin johtoasemasta.

Parissa viime pelissä kolmannen erän alku on ollut hieman hankala joten kopissa painotettiin että nyt ei ole varaa löysäillä. Heti erän alkuun päästiin myllyttämään peliä mukavasti hyökkäyspäässä ja hienon painostuksen päätteeksi syntyi meidän 7 osuma. Tällä kertaa vastustajaa ei turhaan päästetty enään mukaan peliin kolmannessa erässä, pojat lisäsivät tempoa vielä pykälän eikä M-Team pystynyt tähän enään vastaamaan. Molemmat joukkueet kävivät vielä tehtailemassa pari kosmeettista maalia ja kun 60 minuuttia oli pelattu niin tulostaululla komeili lukemat 5-9. Hyvä peli kokonaisuutena ja pojat nostivat selkeästi tasoaan viime tiistain pelistä. Toisessa kärkikamppailussa Happee nappasi jatkoaikavoiton ja tämä tarkoittaa sitä että jatkamme yhdessä Happeen kanssa sarjan kärkiduona. Seuraavaksi meillä on edessä parin viikon tauko Divari-peleistä, joten
tiedossa on kovaa treeniä ja hieman testejä. Divari-pelit jatkuvat 3-4.11 kun suuntaamme länteen ryöstöretkelle. Ja nimenomaan ryöstämään sarjapisteitä, ei mitään muuta... (höhö). Silloin vastassa USB ja TPS FT.