15
SYY
17.00
Miehet edustus, D1VARI

SalBa - ÅIF Miesten edustus   9 - 2

Rauman kauppaoppilaitos

Raumalta ei pisteitä herunut

Perjantaina starttasi Divari-kausi ja Åif kohtasi Rauman SaBan. Kyselimme Åiffin valmennukselta ottelun tunnelmista.

- ÅIF ei ollut tänään ihan valmiina ottelun alkuun ja SalBa:n korkea karvaus kahden ensimmäisen minuutin aikana oli pahaa myrkkyä. Ottelun edetessä tempo tasaantui ja pääsimme hyvin matsiin mukaan. Voisi todeta että seuraavien 10 minuutin aikana olimme se parempi joukkue.

- Joukkueellamme oli rutkasti maalipaikkoja, mutta emme onnistunee viimeistelyssä. Ajan kuluessa joukkue turhautui ja rupesimme siirtelemään palloa toinen toisille turhankin paljon. Viimeistelyistä emme kantaneet vastuuta. Vedot maalia kohti kertovat, että ottelun lopputulos ei ole ihan koko totuus. Vastustajan maalivahti oli ilmiömäinen ja pelasti varmoja maaleja liimaten pallot yläkulmista yhdellä kädellä.

- Meidän pitää olla itsekriittisiä, oman maalin edustalla vastustaja pääsi rokottamaan viisi kertaa. Oliko sitten huolimattomuutta, lepsuilua, päättäväisyyden puutetta vai mitä olikaan, mutta oman maalin edusta pitää siivota ettei siitä pääse avoimesti häärimään. Treenipeleissäkin Tiikereitä vastaan oli sama vaiva: vastustaja hakkaa ripareista palloja meidän verkkoon turhankin helposti.

- Ensimmäinen peli on pelattu ja joukkueena hävittiin. Vaikka Jussi Mäkinen sai punaisen kortin, niin joukkue pelasi kurinalaisesti ja keskittyi omaan tekemiseen. Mussutusta ei vaihtopenkiltä kuultu. Tuomarilinja oli Raumalla melko suvaitsevainen, ehkä vastustaja hyötyi hivenen kotiedustaan.

- Kahden viikon päästä uusi matsi. Siihen keskitytään ja etsitään lääkkeet millä matsit käännetään kotiinpäin.

Käy kurkkaamassa Elmeri Elon huikea kuvasarja perjantain ÅIF-matsista

SalBan artikkeli ottelusta

Ottelun pöytäkirja


Kuvassa Kasper Tähkä
Kuvat Elmeri Elo / ElonKuvaus

Seuraava ottelu pelataan lauantaina 29.9. Jyväskylässä. Kotiavaus pelataan Sipoossa perjantaina 5.10. klo 19:00 ja vastaan asettuu Tikkurilan Tiikerit. Stay Tuned!










Tilastot
SalBa

9 - 2

2 - 03 - 14 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista