Julkaistu: 07.06.2018 00.00

Gul Tallinnan turnauksen voittoon

Kilpajoukkueemme Gul osallistui kauden päätösturnaukseen Tallink Floorball Tournamentiin Tallinnassa 25.-27.5.2018. Joukkueella oli viime vuodelta voitto puolustettavanaan. Ikäluokassa oli yhteensä 30 joukkuetta, joista pääosa haastajasarjassa.

Ensimmäisenä päivänä oli kaksi peliä. Ensimmäinen vastustaja oli virolainen Sparta, joka haastoi ottelun alussa hyvin joukkueemme, mutta lopuksi vauhti hiipui ja Gulin voittonumerot olivat 5-2. Seuraavaksi vuoroon tuli EräViikinkien Pohjoisen yhdistelmäjoukkue. Vaikka peli ei ollut pojiltamme erityisen vauhdikasta, tuli ottelusta selvä 6-1 voitto.

Toinen päivä alkoi alkulohkon viimeisellä ottelulla latvialaista Kursia vastaan. Gul ei jättänyt mahdollisuuksia latvialaisille, jotka lähtivät kentältä 1-9 tappio mukanaan. Näin Gul välieriin yhteismaalein 20-4.

Välierässä vastassa oli Vesilahden Visa, jolla oli mukana iso joukkue. Myös tämä peli oli helppo pojillemme ja lopputulos oli 10-3.

Loppuottelusssa vastaan tuli uudelleen jo aiemmin Gulille hävinnyt EräViikinkien Pohjoisen yhdistelmä. Ilmeisesti toissapäivän tappio oli eräläisillä takaraivossa, sillä sen verran vaisua oli heidän pelinsä. Toki pojat pelasivat turnauksen parhaan pelinsä ja näyttivät latautuneen peliin erinomaisesti. Erityisesti ykköskenttä Lintula-Ingman-Sinda ei antanut vastustajan kauan pidellä palloa ja latoi kuusi maalia, näistä keskushyökkääjä Ingman viisi. Lopputuloksena ylivoimainen 8-2 voitto ja joukkueelle jo neljäs turnausvoitto peräjälkeen. Kun aluesarjassa tuli vielä toinen sija, voi sanoa kauden sujuneen lähes täydellisesti. Tallinnan turnauksen pistepörssin voitto meni ylivoimaisesti Emil Ingmanille pisteillä 15+2.

Seuran uusimmat