Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

Pirkat - ÅIF   4 - 6

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus

Kausi 2020-2021 päättyi upeaan voittoon

ÅIF:n naisten kausi F-Liigassa päättyi hienoon 4-6 vierasvoittoon, joka kiteytyi upeaan viimeiseen erän nousuun. Ennen kolmatta erää tilanne oli kotijoukkueen eduksi 4-1, mutta kaikki muuttui, kun Viivi Heikkisen upea 4-2 kavennukseen johtanut laukaus aloitti sipoolaisten kirin.

Joukkueemme kapteenin Emma Hartwallin kommentti kuvaa hyvin ottelun kahta ensimmäistä erää.

-Tänään oli loistava taistelu loppuun asti. Kaksi ekaa erää oli hyvää peruspeliä. Meillä oli paljon paikkoja, mutta ei tehty paikoista, kun vastustaja taas teki, Hartwall kertasi.

Kauden viimeinen ottelu toi esiin joukkueemme parhaan tason.

-Kolmanteen erään lähettiin paineistamaan ja tänään se tuotti tulosta. Noustiin rinnalle ja ohi. Pelattiin joukkueena, ja tänään nähtiin, mihin parhaimmillaan pystytään. Olen niin ylpeä meidän joukkueestamme, Emma iloitsi.

Myös päävalmentaja Sami Vidgren oli todella tyytyväinen kauden päättäneeseen kamppailuun.

-Kauden viimeinen peli kiteytti tämän kauden. Pieni tason heittely on inhimillistä, mutta parhaimmillaan pelaamme erinomaista salibandyä. Kuten tänään viimeisessä erässä todistimme. Pystyimme 4–1 tappioasemasta löytämään oman pelimme ja voittamaan viimeisen erän puhtaasti 5-0, Vidgren kehui.

Ottelun lopullinen käänne tapahtui, kun sipoolaiset tehtailivat kolme osumaa alle minuutissa.

-Viivi Heikkisen upea "ylämummo" laukaus sytytti joukkueen siinä määrin, että värkkäsimme 39 sekuntiin kolme maalia. Hieno päätös värikkäälle kaudellemme, päävalmentajamme sanoi.

Lopuksi on kiitosten aika.

-Kiitän kaudesta seuraa, ja joukkueemme taustalla uurastanutta johtoryhmää sekä yhteistyökumppaneita. Lämmin kiitos Juho Kojima, kun olet vastannut joukkueemme kotisivuista ja erinomaisista videomateriaaleista. Lisäksi kiitän seuran valmentajia kannustuksesta ja erityisesti "Intohimoisen" Jan Qvickström-Hellingin antamasta valmennustuesta. Suurimman kiitoksen ansaitsevat joukkueen kaikki pelaajat. Pystyitte sopeutumaan kauden sisällä oleviin muutoksiin ja kantamaan vastuun omasta harjoittelusta sekä ylläpitämään positiivisen asenteen ja ilmapiirin tapahtumasta toiseen, Sami Vidgren päätti

Ottelun tilastot

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
Pirkat

4 - 6

1 - 13 - 00 - 5
13'MaaliKantokorpi Kaisa
13'MaalisyöttöRautanen Jenni
46'MaaliHeikkinen Viivi
46'MaalisyöttöKokko Miia
46'MaaliRautanen Jenni
46'MaalisyöttöHartwall Emma
46'MaaliKarling Bea
49'MaaliKarling Bea
49'MaalisyöttöOjanen Sandra
59'MaaliRautanen Jenni
59'MaalisyöttöHartwall Emma