Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - LoSB  5 - 2

Ingman Areena

Mallikas voitto kotiluolassa

ÅIF nappasi tiistaina maukkaan voiton kaatamalla LoSB:in lukemin 5-2 Ingman Areenalla pelatussa Naisten Salibandyliigan kamppailussa. Kotijoukkue hallitsi kentän tapahtumia oikeastaan koko ottelun ajan. Sipoolaisilla oli todella monta maalipaikkaa, joita ei saatu hyödynnettyä, mutta tästäkin huolimatta ottelu sujui todella mallikkaasti ja voitto antoi hyvät eväät jatkaa runkosarjan kahta viimeistä kamppailua kohti.

Ottelu lähti liikkeelle hieman tunnustelevasti, mutta heti alusta oli selvää, että kotijoukkue määrää tahdin. ÅIF:llä oli omat paikkansa laittaa pallo maaliin, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta pallo viuhui maalin ohi.

Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla alkoi tapahtua. Sipoolaiset iskivät todella nopeaan tahtiin kaksi osumaa, ensin osui Iida Hakulinen ja melkein heti perään maaliverkkoa heilutti Viktoria Myllylä.

Toisessa erässä kumpikin joukkue teki yhden maalin. ÅIF:n maalista vastasi todella hienosti pelannut Bianca Boman. Viimeisen erän alkaessa kaikki näytti kotijoukkueen kannalta todella hyvältä, mutta salibandyssä tilanteet voivat muuttua nopeasti. Juuri ennen erän puoltaväliä Nelly Baumgartner laittoi pallon reppuun ja tilanteeksi 4-1. Vieraiden Rosa-Erika Björkroth toi vieraat kahden maalin päähän ajassa 53.52, eikä tässä kaikki, sillä kotijoukkue joutui kahden pelaajan alivoimalle ajassa 56.27, kun jäähyllä istunut Kaisa Kantakorpi sai seurakseen maalivahtimme Laura Karppisen. Tässä vaiheessa katsomossa pyyhittiin hikeä, mutta ÅIF hoiti alivoimansa, todella upeasti, eikä vieraille annettu yhtäkään mahdollisuutta.

Ella Ahtiainen iski pallon tyhjiin juuri ennen ottelun päätöstä ja sipoolaiset pääsivät juhlimaan ansaittua voittoa.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot

5 - 2

LoSB
2 - 01 - 12 - 1
19'MaaliHakulinen Iida
19'MaalisyöttöBoman Bianca
19'MaaliMyllylä Viktoria
19'MaalisyöttöKarling Bea
26'MaaliBoman Bianca
26'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
46'MaaliBaumgartner Nelly
46'MaalisyöttöHakulinen Iida
55'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa
56'Jäähy: 2 + 10 minKarppinen Laura
59'MaaliAhtiainen Ella
59'MaalisyöttöKarling Bea