25
TAM
18.30
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

FBC Loisto - ÅIF   4 - 0

Turku,Sport Garden

Tappiosta huolimatta pelistä löytyi paljon hyvääkin

ÅIF:n naiset kävivät lauantaina Turussa. Ohjelmassa oli ottelu NLB:n runkosarjaa johtavan Loiston kotiluolassa. Peli alkoi tasaisesti, sipoolaisilla oli omat paikkansa iskeä palloa maaliin, mutta tällä kertaa pallo ei totellut vieraiden mailojen liikkeitä. Lopulta Loisto nappasi voiton lukemin 4-0.

-Ottelu Turussa oli ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 0-0 ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Loisto oli pelissä totutusti pallollinen joukkue, joka pystyi pitämään palloa, mutta saimme silti luotua tarvittavan määrän maalipaikkoja, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren mietiskeli ottelun jälkeen.

Kamppailu ratkesi pallollisen pelin tehokkuuteen. Sipoolaisten viimeistely ei ollut vaadittavalla tasolla.

-Tuttu pallollisen pelin kirous, kun et itse hyödynnä maalipaikkoja, niin tuon tason vastustaja hyödyntää omansa, Vidgren muistutti.

-Meillä oli omat painostushetkemme, joiden päätteeksi vastustaja sai tehtyä riittävän eron voittaakseen pelin lopulta 4-0., hän jatkoi.

Katseet on jo suunnattu seuraavaan otteluun, joka pelataan jo tulevana tiistaina.

-Tappion jälkeen ei voi koskaan olla tyytyväinen, mutta merkkejä hyvästä pallottomasta ja pallollisesta pelistä oli ilmassa. Seuraava peli Losbia vastaan on jo tulevana tiistaina, joka vaatii huolellisen keskittymisen.

ÅIF-LoSB Ingman Areenalla tulevana tiistaina kello 19:00. (HUOMAA POIKKEUKSELLINEN ALKAMISAIKA).

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen (arkistokuva)

Ottelun tilastot

Tilastot
FBC Loisto

4 - 0

1 - 01 - 02 - 0
13'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista