Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - 02-Jyväskylä  6 - 2

Ingman Areena

Joukkue oli latautunut hienosti lauantain otteluun - tuloksena upea voitto

Joukkueemme pelasi lauantaina todella upean ottelun ja nappasi voiton lukemin 6-2. Koko ryhmä oli valmis tekemään töitä ja työmäärä näkyi kentällä

-Viikon harjoittelu heijastui hyvin lauantain pelin alkuun. Oltiin valmiimpia peliin ja joukkueesta aisti hyvän fiiliksen, päävalmentaja Sami Vidgren kiitteli.

Sipoolaiset taistelivat suurella sydämellä ottelun alusta lähtien.

-Ensimmäinen 10 minuuttia oli hyvin kontrollissa. Erän lopussa peli tasoittui, mutta pidimme ansaitsemamme 1-0 johtoaseman, josta vastasi Kaisa Kantokorpi hienon hyökkäyksen päätteeksi, päävalmentaja kuvailee.

Sanna Viitanen antoi joukkueelleen voiton avaimet.

-Toinen erä alkoi tasaisesti, mutta saimme tehtyä toisen maalin reilun viiden minuutin kohdalla. Maalista vastasi Bea Karling, joka näytti tuttua tahtopelaamistaan ja punnersi pallon maaliin. Vastustajalla oli toisessa erässä omat hetkensä ja he pääsivät ylivoimalla kaventamaan ottelun 2-1.Koko ottelun tasaisesti pelannut Sanna Viitanen oli "nainen paikallaan" ja antoi meille mahdollisuuden voittaa, Vidgren kertoi.

Bianca Boman palasi lauantain ottelussa ÅIF:n pelaavaan kokoonpanoon ja hän leiskautti heti hienon osuman.

-Toisen erän lopussa maaleista vastasivat Bianca Boman, joka sai loistavan syötön mainiosti pelanneelta Victoria Myllylältä. Mette Wecksten raapaisi vielä erän loppuun pukukoppi maalin, kun Ingman Areenan lahjomattomaan kello pysähtyy aikaan 39.59, päävalmentaja hehkuttaa.

Viimeiseen erään lähdettäessä kotijoukkue johti ottelua jo selvän tuntuisesti lukemin 4-1. mutta peli sujui ja maaleja syntyi.

-Kolmannessa erässä viisikkopeli vapautui ja Nelly Baumtgartner ja Susanna Korpela päättää hyökkäyksen 5-1 johtaneeseen maaliin. Johtoasema vahvistuu Bea Karlingin toisella osumalla johon nappisyötön tarjoilee Elisa Vilhunen 6-1, Vidgren kuvailee hienosti sujunutta päätöserää.

-Eilen jokainen otti hienosti vastuuta omasta ruudusta, Päävalmentaja päätti.

Teksti: Juho Kojima