Esittely
Ottelutilastot
LoSB - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 18:30 Lohja,Tennari
18
Jou

MM-tauko päättyi. Nyt haastetaan LoSB!


Naisten MM-kisat päättyivät sunnuntaina. Suomi saavutti kolmannen sijan, Ruotsi nappasi jälleen kerran mestaruuden. Nyt on aika palata kentälle Naisten Salibandyliigan merkeissä. ÅIF pelaa keskiviikkona vierasottelun Lohjalla LoSB:ia vastaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi sipoolaisten niukkaan 3-2 voittoon.

Syyskuussa pelattu ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä upeasti pelanneen Ella Ahtiaisen johdolla. On hyvinkin mahdollista, että Lohjalla pelattavasta kamppailusta tulee yhtä tiukka. ÅIF:llä on ottelussa kaksi tärkeää tehtävää, napata voitto ja saavuttaa se mahdollisimman rennolla ja iloisella otteella.

Joukkueella oli tiistaina valmistavat harjoitukset, joissa riittikin vauhtia ja laitojen ryskettä. MM-tauko on tainnut tehdä hyvää, sillä pelaajat vaikuttivat todella energisiltä ja valmiilta tulevaan koitokseen.

Ottelu alkaa keskiviikkona kello 18:30. Kamppailusta ei ole tarjolla suoraa lähetystä, mutta otteluraportti julkaistaan tuttuun tapaan pelin jälkeen.

Joulutauolle voiton siivittämänä


ÅIF sai upean joululahjan, kun joukkue voitti LoSB:n keskiviikkona pelatussa Naisten Salibandyliiganliigan ottelussa, joka pelattiin Lohjalla. Sipoolaiset voittivat ottelun lukemin 8-3. ÅIF aloitti toisessa erässä varsinaiset maalijuhlat iskemällä viisi osumaa. Kun ottelu taukosi toisen erän jälkeen, voitto oli jo melkein varmistettu, koska tilanne oli vieraiden hyväksi jo 7-1. Bea Karling latoi ottelussa kaksi osumaa.

Ottelun alussa joukkueiden otteissa näkyi, että edellisestä pelistä oli vierähtänyt jokunen tovi, mutta lopulta peli virkistyi.

-Peli Lohjalla alkoi tunnustelevasti, olihan edellisestä pelistä taukoa kolmisen viikkoa. Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta toinen erä oli jo selkeästi pirteämpi, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren pohti ottelun jälkeen.

Päävalmentaja kehui joukkueen toiseen erään tekemää ryhtiliikettä.

-Pelimme aktivoitui ja palloliikkui nopeammin pelaajalta toiselle. Lisäksi hakeuduttiin hanakkakammin maalintekopaikoille ja kiinnostuttiin jatkopalloista, Vidgren totesi

Valmennuksen tekemät pienet muutokset vaikuttivat joukkueen otteisiin todella positiivisesti ja kentällä nähtiinkin todella energinen ÅIF.

-Voiton jälkeen on hyvä siirtyä nauttimaan ansaitusta Joulutauosta. Tosin pelit jatkuvat heti vuoden vaihteen jälkeen tupla pelillä, joten ihan laakereille ei passaa heittäytyä, päävalmentaja Sami Vidgren muistutti.

Koko ÅIF:n naisten joukkue toivottaa kannattajilleen Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Ottelun viralliset tilastot

Juho Kojima

Mediavastaava

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
LoSB 3 - 8
(1 - 2) (0 - 5) (2 - 1)
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat