Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

LoSB - ÅIF   3 - 8

Lohja,Tennari

Joulutauolle voiton siivittämänä

ÅIF sai upean joululahjan, kun joukkue voitti LoSB:n keskiviikkona pelatussa Naisten Salibandyliiganliigan ottelussa, joka pelattiin Lohjalla. Sipoolaiset voittivat ottelun lukemin 8-3. ÅIF aloitti toisessa erässä varsinaiset maalijuhlat iskemällä viisi osumaa. Kun ottelu taukosi toisen erän jälkeen, voitto oli jo melkein varmistettu, koska tilanne oli vieraiden hyväksi jo 7-1. Bea Karling latoi ottelussa kaksi osumaa.

Ottelun alussa joukkueiden otteissa näkyi, että edellisestä pelistä oli vierähtänyt jokunen tovi, mutta lopulta peli virkistyi.

-Peli Lohjalla alkoi tunnustelevasti, olihan edellisestä pelistä taukoa kolmisen viikkoa. Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta toinen erä oli jo selkeästi pirteämpi, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren pohti ottelun jälkeen.

Päävalmentaja kehui joukkueen toiseen erään tekemää ryhtiliikettä.

-Pelimme aktivoitui ja palloliikkui nopeammin pelaajalta toiselle. Lisäksi hakeuduttiin hanakkakammin maalintekopaikoille ja kiinnostuttiin jatkopalloista, Vidgren totesi

Valmennuksen tekemät pienet muutokset vaikuttivat joukkueen otteisiin todella positiivisesti ja kentällä nähtiinkin todella energinen ÅIF.

-Voiton jälkeen on hyvä siirtyä nauttimaan ansaitusta Joulutauosta. Tosin pelit jatkuvat heti vuoden vaihteen jälkeen tupla pelillä, joten ihan laakereille ei passaa heittäytyä, päävalmentaja Sami Vidgren muistutti.

Koko ÅIF:n naisten joukkue toivottaa kannattajilleen Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!