Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - Pirkat  4 - 5 JA

Ingman Areena

Suvi Hämäläisen neljä osumaa varmistivat Pikkojen voiton

ÅIF:n naiset kokivat tiistaina todella kirvelevän jatkoaikatappion Pirkkalan Pirkkoja vastaan pelatussa ottelussa lukemin 4-5.

Kirvelevän tappiosta tekee se, että ottelu oli kotijoukkueen hallussa ennen kolmannen erän alkua lukemissa 3-1. Kotijoukkue ÅIF:n kahden ensimmäisen erän maaleista vastasivat Nelly Baumgartner ja Iida Hakulinen kahdella osumallaan. Tuo kahden maalin etumatka vaihtui kolmannen erän alussa hyvin nopeasti yhden maalin takaa-ajoksi. Pirkkalan Pirkkojen ehdoton tähti oli ottelussa neljä kertaa osunut Suvi Hämäläinen.

Kotijoukkue onnistui tasoittamaan tilanteeksi 4-4 ajassa 48.43 Elisa Vilhusen toimesta. Syötön tasoitukseen antoi Mette Wecksten. Tuo maali antoi sipoolaisille lisää virtaa ja maalintekoon tarjoutuikin hyvä mahdollisuus kolmannen erän viimeisellä kympillä, sillä Pirkoille tuomittiin rangaistus ajassa 53.25, mutta johtomaalia ei syntynyt, vaan ottelussa edettiin jatkoajalle.

Pirkkojen Suvi Hämäläinen naulasi joukkueelleen voiton ajassa 64.27, joten sipoolaiset nappasivat ottelusta tililleen yhden pisteen.

Ottelun virallinen pöytäkirja

Tilastot

4 - 5 JA

Pirkat
2 - 11 - 01 - 30 - 1
9'MaaliHakulinen Iida
9'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
18'MaaliBaumgartner Nelly
18'MaalisyöttöHakulinen Iida
24'Jäähy: 2minAhtiainen Ella
33'MaaliHakulinen Iida
33'MaalisyöttöLaitinen Anna
48'MaaliVilhunen Elisa
48'MaalisyöttöWecksten Mette