15.00
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - Steelers  1 - 2

Ingman Areena

Lauantaina tahkottiin kaksi erää ilman maaleja - Steelers rynnisti lopulta voittoon

Lauantaina Sipoossa pelattu Naisten Salibandyliigan ottelu ÅIF:n ja Steelerssin välillä oli melko erikoinen, sillä koko ottelussa tehtiin vain kolme maalia ja kaikki osumat syntyivät vasta kolmannessa erässä. Todella tiukka kamppailu päättyi lopulta vieraiden 2-1 voittoon. Tällä kertaa pääosan nappasivat molempien joukkueiden todella upeasti torjuneet maalivahdit Sanna Viitanen ja Steelerssin Mirka Hakkola.

Tässä kamppailussa toisistaan mittaa ottivat kaksi todella tasavertaista joukkuetta. ÅIF hallitsi kentän tapahtumia hienoiseltaan. Pallo liikkui pelaajien välillä, vaikka kotijoukkueella riittikin maalipaikkoja, mutta pallo ei vain suostunut menemään maaliin. Vieraiden maalilla torjunut Hakkola varmisti, että hämeenlinnalaiset pysyivät menossa mukana.

Salibandyssä maaleja syntyy yleensä ainakin yksi tai kaksi jokaisessa erässä, mutta lauantain ottelussa maalilaulu pärähti soimaan todellakin vasta viimeisessä erässä, kun Mette Wecksten täräytti pallon maaliin ajassa 43.37. Syötön kauan odotettuun osumaan antoi Miia Kokko.

Ikävä kyllä, tuo maali ei riittänyt voittoon. Steelers sisuuntui ja painoi kaasupolkimen pohjaan asti, eivätkä sipoolaiset ehtineet enää kyytiin mukaan. Tuloksena oli kaksi kirpaisevaa osumaa, jotka syntyivät Mari Seppäsen ja Anika Holopaisen toimesta. ÅIF:llä oli vielä omat paikkansa tasoitukseen, mutta tulosta ei vain syntynyt.

Sipoolaisten kotiottelut jatkuvat jo tulevana tiistaina, kun vieraaksi saapuu Pirkkalan Pirkat.

Tilastot

1 - 2

Steelers
0 - 00 - 01 - 2
0'Jäähy: 2minMyllylä Viktoria
43'MaaliWecksten Mette
43'MaalisyöttöKokko Miia