Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

Welhot - ÅIF   3 - 9

Kuopio

Vidgren: Tänään onnistuttiin joukkueena - naisille todella upea voitto

ÅIF palasi voittokantaan Naisten Salibandyliigassa, kun sipoolaiset nappasivat todella upean 9-3 voiton Welhoista Kuopiossa pelatussa ottelussa. Saana Neulasalmi teki kuopiolaisten verkkoon kolme upeaa maalia.

Joukkueen päävalmentaja Sami Vidgren vaikutti todella tyytyväiseltä saavutetun voiton jälkeen.

-Ensimmäinen erä oli pienoiseltaan kotijoukkueen pallollista hallintaa, vaikka teimme ottelun avausmaalin. Toiseen erään paransimme sekä pallollista, että pallotonta pelaamista. Pelaajat ja pallo alkoivat liikkumaan, jonka avulla saimme luotua maalipaikkoja, Vidgren kertasi.

Iloinen päävalmentaja kehui Bea Karlingia joukkueen hyvän tunnelman luomisesta.

-Tänään onnistuttiin joukkueena ja kaikki kentät merkkauttivat tehoja. Erityisesti Bea Karling loi fiilistä joukkueeseen tahtomaaleillaan ja illan kruunasi Saana Neulasalmen hattutemppu. Voiton avaimena toimi myös maalivahtipeli, jossa Sanna Viitanen onnistui mainiosti. Päävalmentaja kehui.

Nyt saavutettu voitto antaa hyvää ja positiivista latausta sipoolaisten seuraavaan kamppailuun, joka pelataan NST:ä vastaan Lappeenrannassa ensi viikon sunnuntaina kello 14:00.

Tilastot
Welhot

3 - 9

1 - 10 - 32 - 5
4'MaaliNeulasalmi Saana
4'MaalisyöttöPuurunen Saara
22'MaaliAhtiainen Ella
22'MaalisyöttöMartikainen Taru
28'MaaliNeulasalmi Saana
39'MaaliHakulinen Iida
39'MaalisyöttöKokko Miia
42'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa
46'MaaliKarling Bea
46'MaalisyöttöMartikainen Taru
47'MaaliOjanen Sandra
47'MaalisyöttöRunsas Krista
49'MaaliNeulasalmi Saana
49'MaalisyöttöAhtiainen Ella
51'MaaliRunsas Krista
51'MaalisyöttöPuurunen Saara
56'MaaliWecksten Mette
56'MaalisyöttöRunsas Krista