Esittely
Ottelutilastot
Welhot - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 17:00 Kuopio
2
Mar

Naiset kohtaavat Welhot toisen kerran viikon sisään


ÅIF matkaa lauantaina Kuopioon kohdatakseen jälleen kerran Welhot. Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran viime viikon sunnuntaina. Tuolloin kuopiolaiset varastivat pisteet todella niukalla 3-2 vierasvoitolla.

Nyt tuo tappio on käsitelty ja tulevaan kohtaamiseen on valmistauduttu huolella. Kuten menneet ottelut ovat osoittaneet. Niin sipoolaiset pystyvät haastamaan kenet tahansa. Uskon, että lauantain peli tulee ratkeamaan siihen, kumpi joukkue uskaltaa lähteä pelaamaan aktiivisesti ja antaa vastustajalle tiukkaa painetta.

Welhot aiheutti viime sunnuntaina sipoolaisille ongelmia pelaamalla todella kovaa alusta lähtien. ÅIF on viikon aikana ehtinyt rakentaa taktiikan uudelleen. Sipoolaisilta kuitenkin löytyy sitä iskuvoimaa Ella Ahtiaisen ja Mette Weckstenin johdolla.

Lauantain peli alkaa kello 17:00. Valitettavasti ottelusta ei ilmeisesti ole tarjolla suoraa lähetystä, mutta otteluraportti kertaa matsin käänteet.

Vidgren: Tänään onnistuttiin joukkueena - naisille todella upea voitto


ÅIF palasi voittokantaan Naisten Salibandyliigassa, kun sipoolaiset nappasivat todella upean 9-3 voiton Welhoista Kuopiossa pelatussa ottelussa. Saana Neulasalmi teki kuopiolaisten verkkoon kolme upeaa maalia.

Joukkueen päävalmentaja Sami Vidgren vaikutti todella tyytyväiseltä saavutetun voiton jälkeen.

-Ensimmäinen erä oli pienoiseltaan kotijoukkueen pallollista hallintaa, vaikka teimme ottelun avausmaalin. Toiseen erään paransimme sekä pallollista, että pallotonta pelaamista. Pelaajat ja pallo alkoivat liikkumaan, jonka avulla saimme luotua maalipaikkoja, Vidgren kertasi.

Iloinen päävalmentaja kehui Bea Karlingia joukkueen hyvän tunnelman luomisesta.

-Tänään onnistuttiin joukkueena ja kaikki kentät merkkauttivat tehoja. Erityisesti Bea Karling loi fiilistä joukkueeseen tahtomaaleillaan ja illan kruunasi Saana Neulasalmen hattutemppu. Voiton avaimena toimi myös maalivahtipeli, jossa Sanna Viitanen onnistui mainiosti. Päävalmentaja kehui.

Nyt saavutettu voitto antaa hyvää ja positiivista latausta sipoolaisten seuraavaan kamppailuun, joka pelataan NST:ä vastaan Lappeenrannassa ensi viikon sunnuntaina kello 14:00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Welhot 3 - 9
(1 - 1) (0 - 3) (2 - 5)
4' Maali Neulasalmi Saana

4' Maalisyöttö Puurunen Saara

22' Maali Ahtiainen Ella

22' Maalisyöttö Martikainen Taru

28' Maali Neulasalmi Saana

39' Maali Hakulinen Iida

39' Maalisyöttö Kokko Miia

42' Jäähy: 2min Kantokorpi Kaisa

46' Maali Karling Bea

46' Maalisyöttö Martikainen Taru

47' Maali Ojanen Sandra

47' Maalisyöttö Runsas Krista

49' Maali Neulasalmi Saana

49' Maalisyöttö Ahtiainen Ella

51' Maali Runsas Krista

51' Maalisyöttö Puurunen Saara

56' Maali Wecksten Mette

56' Maalisyöttö Runsas Krista
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat