27
LOK
18.00
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - Welhot  2 - 3

Ingman Areena

Welhot nappasi pisteet mukaansa

ÅIF:n naisten edustusjoukkue kärsi tappion myös viikonlopun toisessa ottelussa. Welhot ryösti pisteet mukaansa voittamalla Sipoon Ingman Areenalla pelatun kamppailun lukemin 3-2. Vaikka vieraat voittivat ottelun vain yhdellä maalilla, on pakko myöntää, että tällä kertaa pisteet lähtivät paljon paremmin pelanneen joukkueen mukaan.

Kotijoukkueen peli ei missään vaiheessa näyttänyt hyvältä. Vieraat pelasivat todella aktiivisesti ja hyvällä energialla, eikä kotijoukkueelta löytynyt vastalääkkeitä kuopiolaisten hyökkäysten estämiseksi.

ÅIF:n oma hyökkäyspeli oli tänään todella vaikeaa. Avaukset lähtivät liikkeelle todella hitaasti ja Welhot pystyi katkomaan suurimman osan niistä, jopa kohtalaisen helposti. Loppujen lopuksi Anna Laitisen ja Susanna Auran tekemät kotijoukkueen maalit eivät tarjonneet suurtakaan iloa, sillä sipoolaisten pelistä puuttui sunnuntaina se kuuluisa punainen lanka.

Tappiosta huolimatta kotijoukkueen maalilla hienosti pelannut Sanna Viitanen antoi joukkueensa pelaamisesta painavaa palautetta.

-Viisikoiden tekeminen ei ollut tänään riittävän yhteneväistä, että olisimme saaneet avaus- ja syöttöpelaamiseemme lisää väkevyyttä ja sitä kautta päässeet röyhkeämmin iskemään vastaan ja hyödyntämään paremmin kääntöpaikat. Maalipaikkoja oli kyllä pelin tiimellyksessä tarjolla, mutta viime pelejämme on varjostanut vaikeudet maalinteossa, Viitanen totesi pelin jälkeen.

-Toisaalta myös puolustuspelaamisessa meidän täytyy olla entistä huolellisempia, päästettiin kaveri ajoittain aika hyville maaliapajille, Sanna Viitanen jatkoi.

ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgrenin analyysi ottelusta oli lyhyt ja ytimekäs.

-Tänään lennettiin tutkan alla. Kukaan ei noussut näkyville, Vidgren summasi.

Tilastot

2 - 3

Welhot
1 - 11 - 10 - 1
4'MaaliLaitinen Anna
4'MaalisyöttöNeulasalmi Saana
32'MaaliAura Susanna
32'MaalisyöttöWecksten Mette
50'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista