26
LOK
18.30
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

FBC Loisto - ÅIF   5 - 1

Turku,Sport Garden

Vieraspeli Turussa avaa kahden ottelun viikonlopun

ÅIF:n naiset hyppäävät lauantaina takaisin askiin hieman pidemmän tauon jälkeen. Tällä kertaa joukkue matkustaa Turkuun FBC Loiston vieraaksi. Turkulaiset johtavat tasolohko B:tä kuuden pisteen erolla sipoolaisiin. Viimeiset kaksi viikkoa ÅIF on valmistautunut tuleviin otteluihin rennolla, mutta päättäväisellä otteella.

-Kaksi viikkoa edellisestä pelistä ja tuon ajan olemme saaneet harjoitella isolla pelaajaringillä. Viimeistelyharjoituksissa meitä oli viisi kentällistä ja tekeminen on ollut hyvää, ÅIF naisten päävalmentaja Sami Vidgren totesi ottelun alla.

FBC Loiston hyvin sujunut alkukausi on pantu merkille myös sipoolaisten leirissä, mutta turhia paineita ei silti oteta.

-Tiedämme, että Loisto on hyvä joukkue ja nyt pääsemme mittaamaan ryhmämme iskukykyä. Ottelu ei poikkea tärkeydessään muista runkosarjan peleistä, koska tässä kahdeksan joukkueen sarjassa mikä tahansa joukkue voi napata pisteet toiselta joukkueelta, Vidgren muistutti.

Turkuun lähdetään voitto mielessä.

-Sarjan tasaisuus antaa aina mahdollisuuden pelata voitosta ja se on myös meidän tavoitteemme, päävalmentaja Sami Vidgren linjasi.

Naisten Salibandyliigan ottelu FBC Loisto-ÅIF alkaa lauantaina kello 18:30. Kamppailusta ei ole tarjolla suoraa lähetystä.

Tilastot
FBC Loisto

5 - 1

1 - 02 - 02 - 1
9'Jäähy: 2minAhtiainen Ella
49'MaaliAura Susanna
49'MaalisyöttöAhtiainen Ella
55'Jäähy: 2minHakulinen Iida

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista