Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 19:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
3
Lok

Pirkkalan Pirkat saa vastaansa hyvin valmistautuneen ÅIF:n


ÅIF:n naiset matkaavat torstaina Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Sipoolaisten kauden alku on ollut kiireinen, sillä tuleva ottelu on joukkueelle jo neljäs juuri alkaneella kaudella. NST kävi viime sunnuntaina ryöstöretkellä Ingman Areenalla, kun se nappasi niukan 3-2 voiton jatkoajalla. Tappiosta huolimatta kuluneen viikon harjoitukset vietiin läpi hyvällä energialla. Pirkat saavat vastaansa aktiivisen ja hyvin motivoituneen ryhmän.

-Taistelu sarjapisteistä jatkuu Pirkkalassa Pirkkoja vastaan ja kuten aikaisemminkin on todettu, niin tällä kaudella saa jokaisen voiton eteen tehdä rutkasti töitä. ÅIF:n naisten päävalmentaja Sami Vidgren muistuttaa.

Tasaisessa sarjassa ratkaisee päivän vireystila.

- Ei ole oikeastaan väliä, onko peli viikonloppuna tai arkena. Viimeistelyharjoitukset olivat erittäin energiset ja tämän tahtotilan siirtäminen tulevaan peliin antaa meille mahdollisuuden taistella voitosta. Odotan innolla hyvää ja tasaista salibandyottelua, Vidgren toteaa tarmokkaasti.

Ottelu pelataan Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksessa kello 19:00 alkaen.

Kuva: Aarno Järvinen

Naisille tappio - Pirkat ratkaisi ottelun päätöserässä


Naisten Salibandyliigan tasolohko NLB osoitti jälleen tasaisuutensa tämän viikon torstaina, kun Pirkkalan Pirkat ja ÅIF kohtasivat. Näyttää siltä, että sipoolaisten peleissä toistuvana teemana ovat kolmannen erän tapahtumat. ÅIF:n naiset taistelivat jälleen kerran urheasti loppuun asti, mutta tällä kertaa se ei riittänyt, sillä Pirkat voitti Pirkkalassa pelatun ottelun lukemin 4-2. Vieraiden maaleista vastasivat Viktoria Myllylä ja Ella Ahtiainen.

Kotijoukkueen peli oli alusta lähtien todella aktiivista, mutta ÅIF puolusti raivokkaasti. Pirkat pääsi iskemään ensin ajassa 02.57 Suvi Hämäläisen toimesta. Vieraat eivät antaneet periksi, vaan taistelivat pallosta joka tilanteessa. Kova työ palkittiin, kun Viktoria Myllylä onnistui tasoittamaan ottelun ensimmäisen erän lopulla. Syötön osumaan tarjosi Eerika Suominen.

Maalittoman toisen erän jälkeen alkoi tapahtua. Viimeisen erän alussa nähtiin kaksi nopeaa maalia. Ensin iski kotijoukkue ajassa 42.49, mutta osuman jälkeen ehti kulua vain muutama sekunti ennen kuin ÅIF:n Ella Ahtiainen toimitti pallon kotijoukkueen maaliin. Syötön tarjoili Elisa Vilhunen. Vieraiden ottelun viimeinen osuma syntyi ajassa 42.56.

Kotijoukkueen voitto varmistui ottelun viimeisellä kympillä. Vieraat pelasivat kamppailun lopussa ilman maalivahtia tilanteen ollessa 3-2. Ratkaisevan niitin ottelulle iski Pirkkojen Suvi Hämäläinen illan toisella osumallaan viisi sekuntia ennen täyttä aikaa. Hämäläinen keräsi tehot 2+2. Tappiosta huolimatta sipoolaiset valmistautuvat täyttä vauhtia seuraavaan otteluunsa, joka pelataan 12.10. Tuolloin ÅIF saa vieraakseen O2-Jyväskylän.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Pirkat 4 - 2
(1 - 1) (0 - 0) (3 - 1)
6' Jäähy: 2min Karling Bea

18' Maali Myllylä Viktoria

18' Maalisyöttö Suominen Eerika

26' Jäähy: 2min Baumgartner Nelly

42' Maali Ahtiainen Ella

42' Maalisyöttö Vilhunen Elisa
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat