Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

Pirkat - ÅIF   4 - 2

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Naisille tappio - Pirkat ratkaisi ottelun päätöserässä

Naisten Salibandyliigan tasolohko NLB osoitti jälleen tasaisuutensa tämän viikon torstaina, kun Pirkkalan Pirkat ja ÅIF kohtasivat. Näyttää siltä, että sipoolaisten peleissä toistuvana teemana ovat kolmannen erän tapahtumat. ÅIF:n naiset taistelivat jälleen kerran urheasti loppuun asti, mutta tällä kertaa se ei riittänyt, sillä Pirkat voitti Pirkkalassa pelatun ottelun lukemin 4-2. Vieraiden maaleista vastasivat Viktoria Myllylä ja Ella Ahtiainen.

Kotijoukkueen peli oli alusta lähtien todella aktiivista, mutta ÅIF puolusti raivokkaasti. Pirkat pääsi iskemään ensin ajassa 02.57 Suvi Hämäläisen toimesta. Vieraat eivät antaneet periksi, vaan taistelivat pallosta joka tilanteessa. Kova työ palkittiin, kun Viktoria Myllylä onnistui tasoittamaan ottelun ensimmäisen erän lopulla. Syötön osumaan tarjosi Eerika Suominen.

Maalittoman toisen erän jälkeen alkoi tapahtua. Viimeisen erän alussa nähtiin kaksi nopeaa maalia. Ensin iski kotijoukkue ajassa 42.49, mutta osuman jälkeen ehti kulua vain muutama sekunti ennen kuin ÅIF:n Ella Ahtiainen toimitti pallon kotijoukkueen maaliin. Syötön tarjoili Elisa Vilhunen. Vieraiden ottelun viimeinen osuma syntyi ajassa 42.56.

Kotijoukkueen voitto varmistui ottelun viimeisellä kympillä. Vieraat pelasivat kamppailun lopussa ilman maalivahtia tilanteen ollessa 3-2. Ratkaisevan niitin ottelulle iski Pirkkojen Suvi Hämäläinen illan toisella osumallaan viisi sekuntia ennen täyttä aikaa. Hämäläinen keräsi tehot 2+2. Tappiosta huolimatta sipoolaiset valmistautuvat täyttä vauhtia seuraavaan otteluunsa, joka pelataan 12.10. Tuolloin ÅIF saa vieraakseen O2-Jyväskylän.

Tilastot
Pirkat

4 - 2

1 - 10 - 03 - 1
6'Jäähy: 2minKarling Bea
18'MaaliMyllylä Viktoria
18'MaalisyöttöSuominen Eerika
26'Jäähy: 2minBaumgartner Nelly
42'MaaliAhtiainen Ella
42'MaalisyöttöVilhunen Elisa