Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - NST
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 18:00 Ingman Areena
29
Syy

Sipoolaiset lähtevät hakemaan kolmatta voittoa


ÅIF:n naiset pelaavat viikonlopun toisen kotiottelunsa NST:tä vastaan. Joukkueet lähtevät kamppailuun hieman erilaisista lähtökohdista, sillä sipoolaiset voittivat lauantaina LoSB:ia vastaan pelatun ottelun yhdellä maalilla lukemin 3-2, kun taas NST koki kirvelevän 5-6 tappion Pirkkalan Pirkkojen vieraana.

Pirkat johtivat kamppailua toisessa erässä jo selvästi lukemien ollessa 4-0, mutta vieraat taistelivat itsensä erän lopussa tilanteeseen 5-3. NST:n kolmas osuma oli Pirkkojen oma maali, mutta kaikki lasketaan.

Lopulta kamppailu päättyi Pirkkojen niukkaan 6-5 voittoon, joten Sipooseen saapuu sunnuntaina varmasti voitonnälkäinen joukkue, mutta ÅIF on nyt hyvässä nosteessa, joten edessä on varmasti todella jännittävä kamppailu.

Ottelu alkaa kello 18:00.

Iida Hakulisen kaksi maalia eivät riittäneet - NST voitti jatkoajalla


ÅIF:n kahden ottelun viikonloppu sai hieman kitkerän lopun, kun NST haki voiton Sipoosta lukemin 3-2. Kotijoukkue ei luovuttanut voittoa helpolla, sillä ottelu venyi aina jatkoajalle saakka. Voittomaalin laukoi NST:n Liisa Laapio ajassa 64.01.

Tälläkin kertaa sipoolaiset tekivät kentällä kaikkensa voiton eteen, mutta nyt se ei kuitenkaan aivan riittänyt. Ottelu oli erittäin tiukka. On todettava kuitenkin rehellisesti se tosiseikka, että vieraat olivat hitusen aktiivisempia pallon kanssa.

Maalinteon aloitti kuitenkin ÅIF Iida Hakulisen toimesta. Avausosuma sujahti maaliin ajassa 10.10 Nelly Baumgartnerin tarjoamasta syötöstä. NST alkoi heiluttaa kamppailun tahtipuikkoa toisessa erässä, ja kotijoukkue joutui puolustamaan oikein urakalla. Joukkueemme maalivahti Sanna Viitanen otti monta tärkeää koppia, mutta NST pääsi iskemään tasoituksen ajassa 25.32 Emma Kallan toimesta.

Kotijoukkueen toive voitosta heräsi uudelleen toisen erän lopulla, kun Iida Hakulinen siirsi sipoolaiset illan toisella osumallaan 2-1 johtoon. Ottelu jatkui loppuhetkille asti todella tiukkana. NST pääsi tuikkaamaan tasoituksen, joka sinkoutui maaliin Jonna Kelarannan lavasta ajassa 42.09. Kamppailu päättyi jatkoajalla Laapion sivallukseen.

Kuvaaja: Aarno Järvinen

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 3 JA
(1 - 0) (1 - 1) (0 - 1) (0 - 1)
NST
10' Maali Hakulinen Iida

10' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

35' Maali Hakulinen Iida

35' Maalisyöttö Neulasalmi Saana

39' Jäähy: 2min Wecksten Mette
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat