Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - LoSB  3 - 2

Ingman Areena

Naiset voittoon Ella Ahtiaisen johdolla!

ÅIF ja LoSB pelasivat lauantaina todella jännittävän ottelun Naisten Salibandyliigassa. Toisen erän jälkeen näytti siltä, että vieraat ryöstävät pisteet Lohjalle, mutta kotijoukkue sai viimeiseen erään aivan uutta energiaa. ÅIF:n sankariksi nousi 3-2 voittomaalin iskenyt Ella-Maria Ahtiainen.

Urheilussa tunnettu totuus on, jos et käytä maalipaikkojasi, niin vastustaja rokottaa. Tämä totuus kävi toteen sipoolaisten kohdalla. Kotijoukkueelle tarjottiin avauserässä monta paikkaa siirtyä johtoon, mutta laukaukset viuhuivat maalin ohi. Täytyy kuitenkin todeta, että yrityksestä ei todellakaan jäänyt kiinni. Vierasjoukkue LoSB käytti paikkansa toisen erän alussa, kun Katja Garton sivalsi pallon maaliin ajassa 23.23.

Ote alkoi siirtyä vieraille, eikä ÅIF:n tilannetta helpottanut vieraiden kolmannen erän alkuun tullut toinen maali. Tuon osuman jälkeen sipoolaiset aloittivat uskomattoman takaa-ajon. Ensin jysähti Ella-Maria Ahtiaisen laukaus, joka upposi maaliin ajassa 45.46. Kotijoukkue innostui painostamaan oikein urakalla. Kova työ palkittiin ajassa 49.39, kun Iida Hakulisen laukaus yllätti vieraiden maalilla upeasti torjuneen Kia Nevanderin.

Ahtiainen kruunasi hienosti sujuneen ottelunsa toisella maalillaan Voittomaali syntyi ajassa 56.43. Tämä oli toinen kerta peräkkäin, kun ÅIF varmisti voittonsa hienosti sujuneessa päätöserässä, sillä myös Steelers kaadettiin upeasti pelatussa kolmannessa erässä.

Tule katsomaan jatkuuko sama meininki myös huomenna, kun NST saapuu Sipooseen. Ottelu alkaa kello 18:00.

Ottelun viralliset tilastot

Tilastot

3 - 2

LoSB
0 - 00 - 13 - 1
2'Jäähy: 2minAhtiainen Ella
45'MaaliAhtiainen Ella
45'MaalisyöttöMyllylä Viktoria
49'MaaliHakulinen Iida
49'MaalisyöttöHartwall Emma
56'MaaliAhtiainen Ella