Miehet edustus, Miesten Salibandyliiga

Classic - ÅIF   9 - 5

Tampere Areena

ÅIF taipui Suomen mestarin käsittelyssä

Torstaina pelattiin jälleen salibandyliigaa, illan ainoassa ottelussa Classic - ÅIF päättyi luvuin 9-5 (5-1, 4-2, 0-2).
Reilun minuutin jälkeen laukaisukartta näytti kolme laukausta ÅIF:in maalille ja yksi Classicin maalille. Tällä rytmillä edettiin. Kotiyleisö näki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 09:17 ja samalla minuutilla Classic iski jo toistamiseen 2-0. Ajassa 10.41 saimme lohtua Atte Huoviselta, joka tälläsi komean maalin Miro Herlinin esityöstä. Tilanne oli nyt 2-1. Classic rankaisi ÅIFia kuitenkin vielä kolmesti, ja ensimmäinen erä päättyi 5-1.

Toinen erä jatkui pitkillä vastustajan myllytyksillä, ja palloja sateli päin Puskan vartioimaa maalia.Tilanteessa 8-2 (ajassa 25.47) ÅIF vaihtoi maalin suulle Ville Pesosen. Tämän jälkeen nähtiin Roope Fromin maali (Patrik Korpiniemen syötöstä) ja Classicilta taas Sikkisen/Lastikan maali Tilanne nyt 9-3.

Viimeisessä erässä ÅIF iski kaksi kertaa, mutta Classic ei maaleja tehnyt. Liigadebyyttinsä tehneen Ville Pesosen esitys oli tasokas: pallo meni verkkoon vain kerran. Lopputulosta ei kuitenkaan kannata liikaa harmitella, sillä moni muukin kompastelee Classicin jalkoihin. Nyt katse jo lauantaihin, jolloin Tiikerit astelee Ingman Areenalle.

Miro Herlin on liigan pistepörssikakkonen samoilla pisteillä kuinClassicin Sami Johansson. Upea saavutus, onnea Miro! Ville Pesonen taasen pitää ykköspaikkaa torjuntaprosentilla 94,12%. ÅIFin muut tehot Atte Huovinen 2+0, Miro Herlin 0+2, Oliver Sillanpää 0+2, Patrik Korpiniemi 1+1, Roope From ja Jonathan Flinck 0+1 molemmille.