Jännitys tiivistyy: runkosrajan viimeinen matsi
Julkaistu: 01.03.2018 00.00

Jännitys tiivistyy: runkosrajan viimeinen matsi

ÅIF voitti Loviisan Torin tiistai-illan jännitysnäytelmässä, jota oli todistamassa 267 katsojaa. Joukkueemme nousi voitollaan 26 pisteeseen ja yhdeksännelle sijalle. Tosin keskiviikkona sarjapisteistä liitto poisti yhden pisteen. Vielä voimme haaveilla pudotuspelipaikasta, mutta pääsy sinne ei enää ole ihan omissa käsissä. Ottelun onnistujiin Freudenthal nosti otteluhaastattelussa mm. Arttu Puskan, Jyri Laineen, Miro Herlinin ja nuoren Oliver Sillanpään. Toki Basti mainitsi, että voitto saavutettiin koko joukkueen voimin.

Parissa päivässä sitten onkin tapahtunut mullistavia asioita ja historiallisia ennakkopäätöksiä, näistä sitten saavat muut raadit kirjoitella.


Kuvassa Oliver Sillanpää

Runkosarjan viimeinen ottelu

Divarin runkosarjan viimeiset ja ratkaisevat ottelut pelataan lauantaina 3.3.2018 klo 17:00. Tämä pelikierros on äärimmäisen tiukka ja jännittämistä riittää yllin kyllin. Sarjataulukko voi muuttua viimeisillä minuuteilla. Nyt kannattaa seurata myös muidenkin otteita.

ÅIF on valmis kohtaamaan Porin Karhut ja nyt ei motia tarvitse kovin syvältä kaivaa. Joukkue on nivoutunut yhtenäiseksi. Tule hallille ja kannusta ÅIF voittoon!

Tervetuloa! Välkommen!

Seuran uusimmat