SB Vantaa - ÅIF Naiset Edustus   2 - 7

Myyrmäen Urheilutalo

Naisille toinen voitto SB Vantaasta

Kuva: Juhani Järvenpää

ÅIF:n naiset jatkoivat voittojen tiellä Liigakarsinnassa SB Vantaata vastaan. Vuorossa oli vierailu Myyrmäen urheilutalolle ja vuorossa game II.

Ottelun alku oli toistoa lauantailta, eli vastustaja tuli hyvällä liikkellä päälle, ja saikin luotua muutaman maalipaikan. Tällä kertaa Sipoolaiset oli hereillä ja onnistuivat itse maalinteossa kertaalleen ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä saatiin vihdoin maalihanoja auki ja erä ÅIF:lle 1-4

Kolmannen erän alkuun sai Vantaalaiset vielä ylivoiman, mutta Sipoolaiset onnistuivat AV maalin muodossa kasvattamaan johtonsa jo viiteen maaliin. Lopussa molemmat onnistuivat kertaalleen ja summerin soidessa oli taululla lukemat 2-7 Sipoolaisten eduksi. ÅIF:n naisilla on mahdollisuus katkaista sarja keskiviikkona ja varmistaa Liigapaikka Sipooseen ensikaudeksi.

Sarjan kolmas ottelu pelataan Ingman Areenalla keskiviikkona 28.3 klo 19.00

Tervetuloa paikalle kannustamaan naiset voittoon

Tilastot
SB Vantaa

2 - 7

0 - 11 - 41 - 2
13'MaaliLehmusvuori Kia
13'MaalisyöttöBoman Bianca
18'Jäähy: 2minMyllylä Viktoria
24'MaaliWecksten Mette
24'MaalisyöttöRäsänen Johanna
26'MaaliMyllylä Viktoria
26'MaalisyöttöGranqvist Camilla
29'MaaliAhtiainen Ella
29'MaalisyöttöSimola Veera
33'MaaliAhtiainen Ella
33'MaalisyöttöWecksten Mette
43'Jäähy: 2minHyvärinen Judith
45'MaaliAura Susanna
45'MaalisyöttöLehikoinen Teea
56'MaaliBoman Bianca
56'MaalisyöttöGranqvist Camilla