Naiset edustus, Naisten Salibandyliiga

ÅIF Naisten edustus - SC Classic (Tampere)  2 - 8

Ingman Areena

Classic vei pisteet Tampereelle.

Naiset saivat runkosarjan viimeiseen kotiotteluun vastustajaksi hallitsevan Mestarin, Classicin Tampereelta. Ensimmäinen erä saatiin läpivietyä kotijoukkueen suunnitelmien mukaisesti, eli tiivillä puolustuksella ja vastaiskuilla. Erä Sipoolaisille Emma Hartwallin läpiajon päätteksi 1-0.

Toinen erä eteni yli puolen välin ensimmäistä erää noudatten. Åiffittaret siirtyivät jopa 1-2 johtoon, Hartwallin illan toisella osumalla, joka syntyi rangaistus laukauksesta. Ajassa 35.56 alkoi kotijoukkueen 'musta hetki'. Vastustaja latoi kolme maalia 44 sekunnin sisällä ja pakotti Naiset aikalisälle. Erä Classicille 1-4

Kolmanteen erään lähdettiin 2-4 tilanteesta ja ensimmäisellä kympillä saatin jokunen maalipaikkakin luotua. Toisella kympillä kotijoukkueen avatessa omaa peliään, pääsi Tamperelaiset iskemään neljä maalia, kotijoukkueen jäädessä nollille. Pisteet matkasivat siis Tampereelle 2-8 lukemin.

Naisten kanssa viimeisestä Playoff paikasta taistellut NST Lappeenrannasta onnistui omassa ottelussaan rosvoamaan SB Prolta pisteen, mikä merkitsee Åiffittarien pelien jatkuvan Liigakarsinnoissa. Karsinnat alkavat lauantaina 24.3

Tilastot

2 - 8

SC Classic (Tampere)
1 - 01 - 40 - 4
19'MaaliHartwall Emma
27'Jäähy: 2minHautojärvi Annika
32'MaaliHartwall Emma